Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να απαντήσει στις αυστηρές κριτικές με ανάρτησή της στο Instagram

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να απαντήσει στις αυστηρές κριτικές με ανάρτησή της στο Instagram

Απαντά ευθέως με ανάρτηση της για όσα έχουν γραφτεί και όσα έχουν ακουστεί για εκείνη και κυρίως το πως αντιδρά με τις κριτικές. 

Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που ήρθε πριν από δύο χρόνια από την Κρήτη στην Αθήνα, για να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ με το Love it, η Ιωάννα Μαλέσκου νιώθει πως έχει όλους τους προβολείς στραμμένους επάνω της. Και όλο αυτό το διάστημα, ακόμη και τις τελευταίες ημέρες όπου αναγκαστικά λόγω της επικαιρότητας η εκπομπή της, έκανε μία παύση, έχει ακούσει διάφορα σενάρια που αμφισβητούν ακόμη και την πρόθεση του καναλιού να συνεχίσει την συνεργασία μαζί της. Η παρουσιάστρια με ένα άμεσο τρόπο και χωρίς υπεκφυγές, αποφάσισε να τοποθετηθεί.


https://www.instagram.com/p/CWs6xxrINKD

«Κάποτε στεναχωριόμουν»

Η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε μία φωτογραφία που της έστειλε τηλεθεάτρια της, με την κόρη της να χαϊδεύει τρυφερά την οθόνη όταν βλέπει την παρουσιάστρια. Και αυτό της έδωσε μία αφορμή για να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια τα οποία ακούει το τελευταίο διάστημα: «Έχω συνηθίσει να ακούω για εμένα πολλά. Στέκονται στην «εντυπωσιακή» εικόνα σου. Σε βλέπουν απλά από περιέργεια. Δεν καταλαβαίνουν τι λες. Μιμείται κάποια άλλη. Δεν έχει ταυτότητα. Και άλλα πολλά (στην πλειονότητά τους χρωματισμένα αρνητικά). Κάποτε στενοχωριόμουν. Μέχρι που κατάλαβα και άρχισα να χαμογελώ. Η ζωή βλέπετε είναι γεμάτη συμβολισμούς, αρκεί να ξέρεις να τους διαβάσεις».


https://www.instagram.com/p/CbXnGclovbL

Και συνεχίζει: «Αυτή είναι η μικρή Ελισάβετ. Τηλεθεάτρια από κούνια. Δε με ξέρει. Δε με έχει γνωρίσει από κοντά. Πράγματι, στέκεται στην εικόνα μου. Μάλιστα την εντυπωσιάζει και χαίρεται κάθε φορά που με βλέπει. Εννοείται με βλέπει από περιέργεια κι ας μην καταλαβαίνει τι λέω (!) Με μιμείται και μάλιστα χαμογελάει από χαρά. Όπως κι εγώ, διάπλατα! Κι όλα αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λέει η μανούλα της με καμάρι για το κοριτσάκι της! Και την ευχαριστώ πολύ. Γιατί με έκανε κι εμένα να καταλάβω τους συμβολισμούς και να «βλέπω» καθαρά με όλες μου τις αισθήσεις».Και ενώ η Ιωάννα με την ανάρτηση της ξεκαθαρίζει μερικά πράγματα, η φημολογία της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, είναι ένα θέμα το οποίο συνεχίζει να απασχολεί, αλλά και που είναι ακόμη αρκετά πρόωρο, για να συζητηθεί. 'Αλλωστε είναι αρκετά άκομψο να συζητάμε για την λήξη μίας συνεργασίας (αν φυσικά ισχύει) πριν καν λήξει η φετινή τηλεοπτική σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Iωάννα Μαλέσκου επέστρεψε και μάθαμε τι έκανε τις εβδομάδες αυτές

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι κόπια του μπαμπά της και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έκανα κακές επιλογές, είχα αρχίσει να χάνω τον εαυτό μου»DPG Network