Σασμός: Ο Μαθιός κινδυνεύει να μπει στη φυλακή εξαιτίας του Μανόλη αλλά και του Μύρωνα

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Μαθιός κινδυνεύει να μπει στη φυλακή εξαιτίας του Μανόλη αλλά και του Μύρωνα

Δεν θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της Βασιλικής, ενώ την ίδια στιγμή ξεκινούν και πάλι οι έρευνες για τον φόνο του Στεφανή. 

Επιστροφή μετά τις πασχαλινές διακοπές και για τον Σασμό, με ένα σημαντικό επεισόδιο, αφού σήμερα θα έχουμε την απόφαση του δικαστηρίου για τον Αστέρη. Στο μέλλον ωστόσο μην εκπλαγείτε αν κάποιος θελήσει να οδηγήσει στην θέση του κατηγορούμενου και τον Μαθιό. Ένας άνθρωπος από το παρελθόν επιστρέφει για να κάνει την ζωή του δύσκολη.

https://www.instagram.com/p/CclcPI7lZkn

Η ηθική εξόντωση της Σεμίνας

Ο δικηγόρος των Βρουλάκηδων, πριν λάβει εντολή από την Μαρίνα να σταματήσει την πιεστική του τακτική προς την Σεμίνα με εξευτελιστικό τρόπο, θα έχει προλάβει να την καταρρακώσει. Αλλά κανείς πια δεν την αμφισβητεί. Αθώος με περιοριστικούς όρους θα κριθεί ο Αστέρης, αλλά οι χαρές στο σπίτι των Σταματάκηδων δεν θα κρατήσουν για πολύ. Ο μέχρι σήμερα φοβισμένος Μανόλης, θα μηχανευτεί κάθε τρόπο για να καταδώσει τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή. Η προκλητική συμπεριφορά του είναι εκείνη που τον εκνευρίζει, αλλά θέλει επιτέλους να βρει τον τρόπο να ξεπεράσει τον εαυτό του, δίχως να πληγώσει τον Νικηφόρο.

Ο Μαθιός ωστόσο ο οποίος ζει σε πελάγη ευτυχίας, γιατί ονειρεύεται την στιγμή που θα ανακοινώσει σε όλο το χωριό πως παντρεύεται την Βασιλική. Αλλά δεν καταλαβαίνει πως νέος κίνδυνος ελοχεύει για να του καταστρέψει την ευτυχία του. Ο Μύρωνας, ο παλιός μας γνώριμος από την αστυνομία, επιστρέφει. Και όπως λένε οι πληροφορίες θα βρει στοιχεία για τον φόνο του Στεφανή, τα οποία δείχνουν ως ένοχο τον Μαθιό. Σε αυτή την μυστική έρευνα, θα έχει την πλήρη υποστήριξη του Φραγκιαδάκη, ο οποίος έχει βάλει σκοπό της ζωής του, να επέλθει η κάθαρση στην υπόθεση.

https://www.instagram.com/p/CcdvvinrCUw

Θα τον δούμε στην φυλακή τον Μαθιό; Οι πληροφορίες λένε πως αυτό είναι ένα σενάριο το οποίο μοιάζει προς το παρόν αδύναμο. Γιατί εκείνος δεν έχει ελαφρυντικά όπως ο αδελφός του για να αθωωθεί στην συνέχεια. Επίσης ο δεύτερος κύκλος της σειράς, δεν μπορεί να παιχτεί με τον Μαθιό σε ένα κελί της φυλακής, γιατί αυτό θα είναι μία επανάληψη της ιστορίας του Αστέρη. Πάντως ο Νικηφόρος θα του δημιουργήσει και άλλα προβλήματα, καθώς παίρνει πίσω την υποστήριξη για τον γάμο του με την μητέρα του. Το χωριό συζητά την περίεργη αυτή σχέση και στον νεαρό δεν αρέσουν τα σκάνδαλα. Ούτε όμως και στην Καλλιόπη, η οποία ξαφνικά θα αναθεωρήσει επίσης για αυτή την σχέση. Μετά την λαχτάρα με τον Αστέρη, δεν θα αφήσει τίποτε στην τύχη του.

Και η καπετάνισσα δεν συγχωρεί.