Σασμός: Η Αργυρώ κάνει την μεγάλη αποκάλυψη στον Αστέρη για το γιο τους με έναν συγκινητικό τρόπο

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η Αργυρώ κάνει την μεγάλη αποκάλυψη στον Αστέρη για το γιο τους με έναν συγκινητικό τρόπο

Ο Αστέρης θα μάθει με έναν δραματικό τρόπο  πως έχει ένα παιδί με τον έρωτα της ζωής του. 

Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων στον Σασμό του Alpha και των δραματικών εξελίξεων. Μετά την δίκη του Αστέρη και την αποφυλάκιση του με περιοριστικούς όρους, η ζωή των ηρώων μας θα πάρει άλλη τροπή. Ο νεαρός Σταματάκης θα κλειστεί στο σπίτι του με κατάθλιψη και ούτε η Καλλιόπη, αλλά ούτε και ο αδελφός του, ο αγαπημένος μας Μαθιός, θα καταφέρουν να τον συνεφέρουν. Εκείνος θέλει να δει την Αργυρώ. Η παράτολμη απόφαση του Αστέρη να ταξιδέψει μέχρι τα Γιάννενα, θα τον φέρει μπροστά σε μία αποκάλυψη, αλλά μετά από λίγο καιρό το σοκ θα είναι ακόμη μεγαλύτερο.

https://www.instagram.com/p/CclcPI7lZkn

Ο Αστέρης κυνηγά την Αργυρώ

Ο Σταύρος που έχει έρθει στην Κρήτη για συμπαράσταση, παίρνει την Αργυρώ και επιστρέφουν στα Γιάννενα, όπου βρίσκεται ο γιος τους. Όλο αυτό το διάστημα, το μωρό το προσέχει η αγαπημένη του θεία. Το ζευγάρι προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του, αλλά την Αργυρώ την κυνηγούν οι εφιάλτες. Στιγμές της δίκης, στιγμές της με τον Αστέρη, έρχονται στο μυαλό της για να την τυρρανήσουν.

https://www.instagram.com/p/CcVe_YPM8wS

Δεν την κυνηγούν μόνο οι εφιάλτες, αλλά και ο ίδιος ο Αστέρης. Ο οποίος θα πάει στα Γιάννενα για να την δει από κοντά και να της μιλήσει. Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, θα δει την πρώην αγαπημένη του, με τον Σταύρο και ένα μικρό παιδί. Εκεί θα σοκαριστεί, γιατί θα καταλάβει πως εκείνη συνέχισε τη ζωή της.

Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί την Αργυρώ αλλά βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του

Η Αργυρώ δεν θα του αποκαλύψει πως είναι ο γιος του. Αυτό είναι το μεγάλο της μυστικό. Θα μας θυμίσει η στάση της, την ιστορία της Ανθούλας, τον έρωτα με τον πατέρα της και την γέννηση του Άγγελου. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας που θα αντιμετωπίσει ο μικρός που έχει πάρει το όνομα του αδικοχαμένου αδελφού της Πέτρου, θα την αναγκάσει να του κάνει την αποκάλυψη. Αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι θα αναζητηθεί συμβατός δότης και ο μόνος εξ αίματος συγγενής που μπορεί να τον σώσει θα είναι ο Αστέρης, τότε η αποκάλυψη θα γίνει με έναν τραγικό και συνάμα συγκινητικό τρόπο. Πριν από αυτό, η Αργυρώ θα ανέβει έναν μεγάλο γολγοθά με την ασθένεια του γιου της. Η αγωνία της θα είναι μεγάλη. Η ζωή της δίνει τα τελευταία χρόνια, χαρές και λύπες ταυτόχρονα.

Η μητέρα της, ο μόνος άνθρωπος που γνώριζε πως το παιδί είναι του Αστέρη, θα την συμβουλέψει να κάνει την αποκάλυψη. Αν η σωτηρία του μικρού εξαρτάται από τον βιολογικό του πατέρα, τότε θα πρέπει να το μάθει.

Ο Αστέρης θα σώσει το γιο του, όπως όλοι καταλαβαίνουμε. Αυτό δεν ξέρουμε αν στην νέα τηλεοπτική σεζόν, σημαίνει πως θα γλυκάνει και η σχέση Αργυρώς και Αστέρη. Ακόμη ωστόσο δεν μπορούμε να διανοηθούμε τι θα συμβεί και πως θα αντιδράσει η Καλλιόπη, μόλις μάθει πως έχει εγγονό Βρουλάκη. Θα έχει ωστόσο προηγηθεί η άδικη δολοφονία του Άγγελου. Και αυτό το γεγονός περιπλέκει την κατάσταση, ακόμη περισσότερο.