Rihanna - A$AP Rocky: Όχι μόνο δεν χώρισαν αλλά έκαναν και baby shower λίγο πριν γίνουν γονείς

Rihanna - A$AP Rocky: Όχι μόνο δεν χώρισαν αλλά έκαναν και baby shower λίγο πριν γίνουν γονείς
Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Στις 22 Απριλίου και λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Rihanna μαζί με τον A$AP Rocky έκαναν baby shower στο Hollywood βάζοντας για ακόμα μια φορά τέλος στις φήμες χωρισμού.

Στα καλύτερά τους είναι η Rihanna και ο A$AP Rocky κι ας λένε κάποιοι ότι χώρισαν. Το ζευγάρι είναι μαζί, ευτυχισμένο κι ερωτευμένο, και μάλιστα πριν μερικές μέρες πραγματοποίησαν baby shower με λίγους και καλούς φίλους τους. Οι δυο τους κράτησαν υπό άκρα μυστικότητα το baby shower, αλλά σύμφωνα με το HipHollywood, το event πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου και ήταν θεματικό.

Τίποτα δεν είναι ικανό να χωρίσει τη Rihanna και τον A$AP - Παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι

Το μυστικό θεματικό baby shower Rihanna και A$AP Rocky

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HipHollywood, οι καλεσμένοι στο baby shower του διάσημου ζευγαριού φορούσαν neon outfits μιας και το θέμα του event ήταν το Rave, όμως απαγορεύτηκε σε όλους να βγάλουν φωτογραφίες καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ανάμεσά τους βρίσκονταν και συγγενείς της Rihanna, οι οποίοι ταξίδεψαν από τα Barbados.

Ωστόσο, στο τέλος του baby shower και σε κάθε καλεσμένο που έφευγε δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο ένα T-shirt, το οποίο στο μπροστινό μέρος είχε τυπωμένα τα πρόσωπα της Rihanna και του A$AP Rocky από την παιδική τους ηλικία κι έγραφε «Rave Shower», ενώ στο πίσω μέρος έγραφε: «Πήγα στο rave shower της Rihanna και του Rocky και το μόνο που πήρα ήταν αυτό το καταπληκτικό μπλουζάκι».

Οι πρόσφατες περιπέτειες του A$AP Rocky και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Rihanna

Στις αρχές του μήνα, το ζευγάρι ταξίδεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της Rihanna, στα νησιά Barbados, και κατά την επιστροφή τους ο Rocky συνελήφθη από την αστυνομία. Η σύλληψή του αφορούσε πυροβολισμούς τον Νοέμβριο του 2021, αλλά ο ράπερ αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα κι έπειτα από εγγύηση 550.000 δολαρίων.

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγες μέρες νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Rihanna και ο A$AP Rocky τα «έσπασαν» μιας και υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, κάτι που τελικά φαίνεται να μην ισχύει.

https://www.instagram.com/p/CZZi7sxuq2m

Η Rihanna και ο A$AP Rocky επιβεβαίωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί στα τέλη του Ιανουαρίου 2022 (και μετά από 2 χρόνια σχέσης) με μια φωτογράφισή τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ακόμα, ωστόσο, δεν έχουν αποκαλύψει το φύλο του μωρού, αλλά ούτε και το πότε ακριβώς πρόκειται η Rihanna να γεννήσει. Οι fans, βέβαια, πιθανολογούν ότι το μωρό της RiRi θα έρθει στον κόσμο κάποια στιγμή τον Μάιο.