Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει γενέθλια και η Χριστίνα Μπόμπα του κάνει την καλύτερη ευχή

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει γενέθλια και η Χριστίνα Μπόμπα του κάνει την καλύτερη ευχή

O παρουσιαστής γιορτάζει και η Χριστίνα Μπόμπα εύχεται στον άντρα της ζωής της και τον πατέρα των παιδιών της με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης, κλείνει σήμερα τα 41 του χρόνια, αλλά δεν μπορεί να γιορτάσει τα γενέθλιά του, μαζί με τις 3 γυναίκες της ζωής του, την σύζυγό του Χριστίνα και τις δίδυμες κόρες τους, γιατί βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι στην Αμερική. Η Χριστίνα όμως θυμήθηκε μία ιδιαίτερη στιγμή τους και του έκανε μία μοναδική αφιέρωση.

https://www.instagram.com/p/CbznV_ps6V9

Στήριγμα μου...

Ο παρουσιαστής εδώ και 3 ημέρες βρίσκεται στο Τέξας για επαγγελματικούς λόγους μαζί με τον κουμπάρο του Μίλτο Καμπουρίδη, αλλά η Χριστίνα κατάφερε να εκμηδενίσει τις χιλιομετρικές αποστάσεις και την διαφορά της ώρας και εκτός από τις τηλεφωνικές ευχές, του έκανε και μία ιδιαίτερη αφιέρωση στο Instagram. Με ένα παλαιότερο video, όπου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στις κόρες τους, Αριάννα και Φιλίππα. Επειδή εκείνο το διάστημα δεν μπορούσε να κινηθεί με άνεση, ο Σάκης της βάζει τις κάλτσες και τα παπούτσια για να βγουν την βόλτα τους στην συνέχεια. Αυτή η απλή κίνηση φροντίδας, έμεινε στην Χριστίνα αξέχαστη. Και όπως γράφει στην λεζάντα: «Πρόσφατα μου έβγαλε το κινητό μου αυτήν την ανάμνηση… και περιγράφει όλα όσα θέλω να πω για σένα! Στήριγμα μου, πάντα εκεί, είμαι πολύ τυχερή που σε έχω! Χρόνια πολλά».

https://www.instagram.com/p/Cc-bRT2IveS

Το ζευγάρι θα γιορτάσει φέτος τα 4 χρόνια του γάμου του και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία πολύ ωραία οικογένεια. Και ενώ η Χριστίνα είναι στην Αθήνα με συντροφιά τις κόρες τους και την συμπαράσταση από την μαμά της, η οποία την βοηθά με τις μικρές, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε ένα μικρό tour, στην πόλη Austin του Τέξας, όπου του έκανε εντύπωση ένα κτίριο που είναι εξωτερικά και εσωτερικά πιστό αντίγραφο του δικού μας Παρθενώνα. Πάντως σε λίγες ώρες θα επιστρέψει στην Αθήνα για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, όπως πρέπει. Όλο και κάποια έκπληξη θα του επιφυλάσσει η Χριστίνα.

https://www.instagram.com/p/Cc5ZC_DDQ-l