Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει πώς περνά στο σπίτι με την μικρή Αριάνα

Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει πώς περνά στο σπίτι με την μικρή Αριάνα

Η γλυκιά ανάρτηση της influencer με αφορμή το επίτευγμα της κόρης της.

Επιστροφή στην Ελλάδα και στην καθημερινότητα για τον Σάκης Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα. Το αγαπημένο ζευγάρι γύρισε στην Αθήνα και τις δίδυμες κορούλες του μετά το πολυήμερο ταξίδι τους στην Ιταλία.

Οι ευτυχισμένοι γονείς απολαμβάνουν στο έπακρο τη νέα τους ζωή από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους (23 Ιουνίου 2021). Φροντίζουν να τους αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν

Η γλυκιά ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με την μικρή Αριάνα

Ένα πολύ τρυφερό Instagram-story δημοσίευσε πριν λίγες ώρες η influencer και περήφανη μαμά, Χριστίνα Μπόμπα. Στο video βλέπουμε την μικρή Αριάνα να φορά άσπρο-ροζ ριγέ πιτζαμάκι και να προσπαθεί να κρατήσει επιτυχώς ισορροπία χωρίς τη βοήθεια της μαμάς της. Η Χριστίνα Μπόμπα σε ρόλο cameraman καταγράφει την κορούλα της ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Αριάνα-Iσορροπία 1-0».

ariana1.jpg

Τα δίδυμα Τανιμανίδη έκαναν τα πρώτα τους βήματα

didima_tanimanidi7.jpg

Πριν από περίπου ένα μήνα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσαν ένα από τα πιο τρυφερά videos με τις δίδυμες κόρες τους. Η μικρή Αριάνα και η μικρή Φιλίππα απαθανατίστηκαν από τη μαμά τους ενώ έπαιζαν με τον παρουσιαστή. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ξετραλαμένος με τις κόρες του αφού τα μωρά κάνουν ήδη τα πρώτα τους δειλά βηματάκια.

Η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της με τον Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια στις 23 Ιουνίου 2021. Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν αυτός που γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου κρατάει τα νεογέννητα παιδάκια του και λάμπει από ευτυχία.

«Έφτασαν!! Στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας επί 2!!», έγραψε τότε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Πηγή κεντρικής: chrismpo