Αγνώριστη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Η τολμηρή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Αγνώριστη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Η τολμηρή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Η αλλαγή στα μαλλιά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

@evridiki_valavani

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρουσίασε στο TikTok το νέο της hair look με τους fans να μένουν άναυδοι.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αποδείξει ότι δε διστάζει να κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και την εμφάνισή της. Το 2017, από τη μια μέρα στην άλλη, αποφάσισε ν’ αλλάξει τη ζωή της και να βρεθεί στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Επιστρέφοντας στην κανονικότητά της μετά το reality άφησε την αθλητική δημοσιογραφία και συμμετείχε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται». Και οι «εκπλήξεις» από την Ευρυδίκη καλά κρατούν.

Τώρα η δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της τόσο στο κούρεμα όσο και στο χρώμα με την αποκάλυψη να γίνεται μέσα από το TikTok. Πραγματικά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αγνώριστη.

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο

Νέο hair look για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι πολύ καλή φίλη με τον Φίλιππο Ιωάννου (aka fipsterr) κι έτσι αποφάσισαν να κάνουν μαζί ένα βίντεο στο TikTok. Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, αποκαλύφθηκε το νέο hair look της Ευρυδίκης.

Όπως βλέπεις, η δημοσιογράφος έβαψε πολύ σκούρα καστανά τα μαλλιά της και τα έκανε και ράστα. Το μήκος τους είναι πάρα πολύ μακρύ – καμία σχέση με το προηγούμενο κούρεμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι fans κάτω από το βίντεο δεν άφησαν ασχολίαστο το νέο look με τους περισσότερους να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Ευρυδίκη και Βασάλος μαζί σε εκπομπή;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor του 2017 όπου και έγιναν φίλοι. Πολύ αργότερα, όταν είχε ολοκληρωθεί το παιχνίδι, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και παραμένουν ερωτευμένοι και αγαπημένοι μέχρι σήμερα.

Τότε, λοιπόν, ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους «συναντήθηκαν» τηλεοπτικά, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να βρεθούν για ακόμη μια φορά μαζί… εκτός Ελλάδος. Το τελευταίο διάστημα, φήμες ήθελαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να συμμετέχουν στην ταξιδιωτική εκπομπή του Star, «Asia Express», τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι η Ευρυδίκη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή, αλλά ο φίλος τους, Φίλιππος Ιωάννου (aka fipsterr).