Το ατύχημα της Μαρίας Ηλιάκη πίσω από τις κάμερες, το σχολίασε ως και ο αγαπημένος της Στέλιος

Το ατύχημα της Μαρίας Ηλιάκη πίσω από τις κάμερες, το σχολίασε ως και ο αγαπημένος της Στέλιος

Η Μαρία Ηλιάκη ήθελε απλά να φάει λίγη γαριδομακαρονάδα. Το ατύχημα ήταν επικό.

Ένα αστείο ατύχημα είχε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία βρέθηκε στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι, το οποίο προβάλλεται πριν το Τι λες τώρα στο Mega.

Η παρουσιάστρια και νέα μαμά, λιμπίστηκε λίγη από την γαριδομακαρονάδα που ετοίμαζε στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι ο George Παπακώστας.

Η λιγούρα της Ηλιάκη και το ατύχημα

Αυτό που είδαν οι ακόλουθοι του Χαμογέλα και Πάλι στο Instagram, ήταν η Μαρία να μπαίνει στο πλατό. Αυτό που έδειξε η Μαρία πίσω από τις κάμερες, ήταν το αστείο ατύχημά της με τον κάμεραμαν της εκπομπής που δεν την είδε και έπεσε επάνω της.

274902530 951303208865579 2311000080640774432 n copy

Το αστείο ατύχημα, δημοσίευσε η Ηλιάκη στο Instagram και το σχολίασε με γέλιο και ο αγαπημένος της Στέλιος Μανουσάκης. Μιλώντας στο queen.gr η Ηλιάκη είχε παραδεχτεί τα καλά στοιχεία που διαθέτει ο αγαπημένος της και πατέρας του παιδιού της

Η Μαρία Ηλιάκη στο Queen.gr: «Κάθε μήνα αγαπώ την κόρη μου περισσότερο αλλά έχω πάντα αγωνία»



Η εξομολόγηση για τον Στέλιο και την κόρη της

«Ο Στέλιος είναι ένας πολύ ήρεμος, συγκαταβατικός άνθρωπος. Καμιά φορά του λέω: «πονηρέψου λίγο με τους άλλους γύρω σου» και γελάμε. Ναι, έπαιξε ένα ρόλο και αυτό. Δεν συζητάμε για παράδειγμα ποτέ για τους άλλους. Είμαστε εγώ, αυτός και το σπίτι μας», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάκη ενώ για την κόρη της που θα πάρει το όνομα Κατερίνα ανέφερε:


https://www.instagram.com/p/Cat-gLDDxcP

«Όσο περνάει ο καιρός, ανησυχώ και περισσότερο για την μικρή. Κάθε μήνα όμως που περνάει, την αγαπώ όλο και περισσότερο. Με αποτέλεσμα κάθε μήνα να αγχώνομαι και περισσότερο. Την έντυσα καλά; Την τάισα σωστά; Θα κοιμηθεί καλά το βράδυ; Τώρα που μιλάμε για παράδειγμα την κοιτώ συνέχεια από την κάμερα. Περάσαμε και τον κορωνοϊό πρόσφατα και αυτές τις 2 εβδομάδες αγχώθηκα πάρα πολύ. Έχω την αγωνία της μάνας που όταν το άκουγα παλιά μου φαινόταν υπερβολική, αλλά να τώρα που το λούζομαι! (γελάει). Φαντάσου πως ανησυχώ τώρα που είναι στο δίπλα δωμάτιο. Όταν μεγαλώσει και αρχίσει να βγαίνει τι θα κάνω; Πιστεύω ότι θα βάζω πέντε περούκες, καπαρντίνα και θα την παρακολουθώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η τρυφερή ιστορία αγάπης που διηγήθηκε η Μαρία Ηλιάκη: «Είχα καιρό να κολλήσω έτσι»

Η Μαρία Ηλιάκη απάντησε στα hate σχόλια για την εγκυμοσύνη της κι εμείς την χειροκροτάμε

Η Μαρία Ηλιάκη έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στη μητέρα της την οποία έχασε το 2012