Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Την άγνωστη πρόταση που είχε δεχθεί για το GNTM ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο «Super Katerina».

Ο 5ος κύκλος του GNTM έρχεται σύντομα στους δέκτες μας και με αφορμή τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προέβη σε μια μεγάλη αποκάλυψη. Το μοντέλο ανέφερε στην εκπομπή «Super Katerina» ότι παλαιότερα είχε δεχθεί και ο ίδιος πρόταση για τον διαγωνισμό μοντέλων, την οποία και απέρριψε.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το GNTM

O συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου τόνισε ότι είχε δεχθεί κρούση για το GNTM, όσο ακόμη συνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη. Το μοντέλο αποκάλυψε ότι του είχε προταθεί η θέση του μέντορα.

«Είχε γίνει μια συζήτηση για να είμαι στη θέση του μέντορα. Ουσιαστικά δεν είχα τελειώσει με την Ελένη που ήμουν, οπότε δεν μπορούσα», είπε on air ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Αυτό είναι το νέο καυτό ζευγάρι της πόλης και της ελληνικής showbiz

Το «αντίο» του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ελένη Μενεγάκη

«Δεν την έχω δει από τη στιγμή που αποχώρησε γιατί, καλά κάνει, έχει φύγει να χαρεί και αυτή τη ζωή της. Η Ελένη είναι μάθημα που πρέπει να γίνεται στα πανεπιστήμια. Θεωρώ ότι είναι μια τέτοια γυναίκα. Πέραν του ότι είναι πάρα πολύ έξυπνη, καλά το όμορφη είναι τόσο βαρετό να το λες για κάτι που είναι δεδομένο, δημιουργική. Καλά έκανε και έκανε όλο αυτό το πράγμα. Πρέπει να ζήσει λίγο με τον Μάκη, πρέπει να ζήσει λίγο την οικογένεια και τα παιδιά της γιατί, εσύ που κάνεις τηλεόραση αντιλαμβάνεσαι ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την τηλεόραση δεν έχουν τόσο προσωπική ζωή», είχε δηλώσει το μοντέλο για την Ελένη Μενεγάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

https://www.instagram.com/p/B3CfvyaiJaP

«7 τηλεοπτικά χρόνια δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη αρχή για μένα στην τηλεοπτική ζωή μου ... ή τα εφηβικά μου χρόνια που καθόμουνα και σε κοιτούσα μπροστά από την τηλεόραση και έλεγα πωωωωωω τι γυναικάρα Θεέ μου πόσο θέλω να την δω από κοντά. Όταν πέρασαν τα χρόνια και ήρθα καλεσμένος σε σένα δεν το πίστευα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα όταν με κοίταξες στα μάτια τα χασα όσοι σε ξέρουν με καταλαβαίνουν ... έχασα τα λόγια μου ... ηλεκτρικό ρεύμα με διαπέρασε πέρασα το πρώτο σοκ..... αλλά αυτό που θα πω μετά από τόσα χρόνια που σε ξέρω με μεγάλη βεβαιότητα είναι ότι όσοι γοητεύονται με το έξω σου που να γνωρίσουν και το μέσα σου ... σε ευχαριστώ πολύ για όλα», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο αποχαιρετιστήριο post του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από την τηλεόραση τον Ιούλιο του 2020 και να ολοκληρώσει την συνεργασία της με τον Alpha, μετά από 15 χρόνια.

Πηγή κεντρικής: dimitris_alexandrou