Το σημαντικό μήνυμα της Μαρίας Μπεκατώρου και η φωτογραφία στην Κέρκυρα

Το σημαντικό μήνυμα της Μαρίας Μπεκατώρου και η φωτογραφία στην Κέρκυρα

Η Μαρία Μπεκατώρου μιλά για τη σημασία του να ζεις την κάθε στιγμή και για την ομορφιά της ψυχής.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Μαρία Μπεκατώρου συγκαταλέγεται στις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού. Για αυτό δεν οφείλεται μόνο το γεγονός ότι είναι πολύ ικανή σε αυτό που κάνει, αλλά υπάρχει και μία αιτία πιο προσωπική.

Η 48χρονη παρουσιάστρια έχει τον τρόπο της να αποπνέει μία οικειότητα στο κοινό που μεταδίδεται μέσα από τις οθόνες των σπιτιών. Πολλοί τη νιώθουν σαν τη διαδικτυακή τους φίλη, ειδικά όταν κάνει αναρτήσεις από την καθημερινότητά της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το μήνυμα της Μαρίας Μπεκατώρου και η φωτογραφία από την Κέρκυρα

Η Μαρία Μπεκατώρου πρόσφατα έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της με ένα πολύ σημαντικό και inspirational μήνυμα για την καθημερινότητα κάθε ανθρώπου. Η σημασία του να ζεις την κάθε στιγμή, η δύναμη του χαμόγελου και της ελευθερίας, τα συναισθήματα έρχονται στο προσκήνιο μέσα από ένα ιδιαίτερο κείμενο.

https://www.instagram.com/p/CdFqFM_sM5_

«Η στιγμή μετράει…Η στιγμή που χαμογελάς γιατί νιώθεις χαρά, νιώθεις ελευθερία… Και να ζεις την κάθε ωραία στιγμή έντονα και με ευγνωμοσύνη. Και ο ήλιος βοηθάει και η θάλασσα και το ωραίο τοπίο μα πάνω απ´ όλα η ψυχή σου που έχει διάθεση να αισθανθεί… Γιατί αυτές τις στιγμές έχει ανάγκη η ζωή για να σε τροφοδοτεί με φως… Καλημέρα, αγαπημένοι μου 🤍 #blessed #thankful #positivevibes #positivethinking #lavieestbelle #pontikonisi #corfu #easter #newdreams», έγραψε.

Η παρουσιάστρια συνόδευσε το κείμενο με μία φωτογραφία από την Κέρκυρα, στην οποία έκανε Πάσχα, με την ίδια να χαμογελάει διάπλατα και στο φόντο να φαίνεται το γαλάζιο της θάλασσας.

Οι followers της γρήγορα άρχισαν να κάνουν σχόλια συμφωνώντας με το κείμενο και εκθειάζοντας το όμορφο θέαμα.

Γιάννης Κουκουράκης: Η φωτογραφία με μαγιό και το σχόλιο της Μαρίας Μπεκατώρου