Αναστάσιος Ράμμος: Η μεγάλη αλλαγή στην προσωπική του ζωή και τα πρώτα βήματα στην τηλεόραση

Αναστάσιος Ράμμος: Η μεγάλη αλλαγή στην προσωπική του ζωή και τα πρώτα βήματα στην τηλεόραση

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος της εκπομπής «The 2Night Show» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Αναστάσιος Ράμμος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής «The 2Νight Show» και παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Ο 30χρονος τραγουδιστής μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για τα πρώτα του βήματα στην παρουσίαση, τον καινούργιο του δίσκο «21 Γραμμάρια» αλλά και την προσωπική του ζωή.

Τα πρώτα βήματα του Αναστάσιου Ράμμου στην τηλεόραση

Για την εμπειρία του «Total Black Out» ο Αναστάσιος Ράμμος είπε: «Δεν μπορώ την τηλεόραση τόσες ώρες, πώς μπορείτε αλήθεια; Έχει πλάκα να είσαι παρουσιαστής, είναι ένας άλλος κόσμος τελείως. Έχει άλλα μοτίβα, μπαίνεις σε κουτάκια, αλλά είναι ωραίο».

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του και ο έρωτας

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στη ζωή του: «Θα γίνω θείος! Ο αδερφός περιμένει παιδάκι, είμαι χαρούμενος. Τα πάω καλά με τα παιδιά».

Για το εάν θέλει και εκείνος να γίνει μπαμπάς, ο Αναστάσιος Ράμμος ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Γενικότερα εγώ στη ζωή μου δεν έχω πρόγραμμα. Αυτά έρχονται, ο έρωτας έρχεται, θα ήθελα να το ζήσω και αυτό».

Γιατί ονόμασε το νέο του άλμπουμ «21 Γραμμάρια»

Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε τη σημασία του τίτλου του νέου δίσκου του. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του ANT1, τα 21 γραμμάρια είναι το βάρος της ψυχής όταν ένας άνθρωπος «φεύγει» από τη ζωή.

Παράλληλα ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε και για το καινούργιο του άλμπουμ, για το οποίο αποκάλυψε πως εκείνος και η ομάδα του σκέφτονταν να τον κυκλοφορήσουν από το 2006, ωστόσο πάντα κάτι γινόταν και έπαιρνε αναβολή.

Κατερίνα Ζαρίφη: Στο κέντρο που εμφανίζετα ο Ράμμος - Η ατάκα για τον τραγουδιστή

Πηγή κεντρικής: a_rammos