Η απίστευτη αντίδραση του Kanye West όταν η Kim Kardashian τον αποκάλεσε «ράπερ»

Ιωάννα Τζανή
Η απίστευτη αντίδραση του Kanye West όταν η Kim Kardashian τον αποκάλεσε «ράπερ»

Αυτή του η πράξη ήταν και εκείνη που της άνοιξε τα μάτια και σταμάτησε να προσπαθεί για να έχουν μια καλή σχέση.

Μπορεί ο Kanye West να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ράπερ παγκοσμίως, δισεκατομμυριούχος και 24 φορές νικητής των Grammy, αλλά αν κάτι τον ενοχλήσει, συμπεριφέρεται σαν ένα μεγάλο μωρό...

Θυμάσαι που τον περασμένο Οκτώβριο η Kim Kardashian παρουσίασε το «Saturday Night Live» και στον μονόλογό της στην έναρξη της εκπομπής αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της και το διαζύγιό τους, αποκαλώντας τον «ράπερ»; Ε, αυτός ο μονόλογος ήταν που έκανε τον Kanye έξαλλο και ενώ βρισκόταν εκεί για να την υποστηρίξει ψυχολογικά, σηκώθηκε κι έφυγε πριν καν ολοληρώσει όσα έλεγε!

Ο Kanye West ήθελε να παρατήσει την καριέρα του για να γίνει στυλίστας της Kim Kardashian

Ο Kanye West είναι ξεκάθαρα ένα μεγάλο μωρό...

Όπως αποκάλυψε η Kim μιλώντας στην αδερφή της Khloe Kardashian στο νέο επεισόδιο του «The Kardashians» στο Hulu, «ο Kanye έφυγε από το SNL στη μέση του μονολόγου μου. Είναι στενοχωρημένος με το γεγονός ότι είπα τη φράση "ο λόγος που τον χώρισα". Επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη "χώρισα" και εκείνος ήθελε να πω "υπέβαλα αίτηση διαζυγίου"».

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Ο Kanye West θίχτηκε όταν η Kim τον αποκάλεσε «ράπερ». «Τον στεναχώρησε επίσης που τον αποκάλεσα ράπερ. Είπε "Είμαι πολλά περισσότερα από ένας απλός ράπερ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είπες "ράπερ"», εξήγησε η Kim Kardashian στην αδερφή της.

Η υπερβολική αντίδραση του Kanye φάνηκε παράλογη και υποκριτική στην Kim, δεδομένου ότι πάρα πολλές φορές ο πρώην σύζυγός της την έχει εκθέσει δημοσίως και έχει αποκαλύψει πολύ προσωπικές λεπτομέρειες του γάμου τους, όπως τότε που σκέφτονταν να τερματίσουν μία τις εγκυμοσύνες της. «Ανέχτηκα τόσα πολλά πράγματα από εκείνον, που δεν ήταν άνετα για εμένα. Αλλά αυτός ήταν ο σύντροφός μου και στάθηκα δίπλα του, δεν θα τον ντρόπιαζα ποτέ με το να σηκωθώ να φύγω».

Και συνέχισε:

«Έχει συνηθίσει να παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει… Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Καλό για αυτόν, αλλά δεν πρόκειται να το κάνει μαζί μου. Ποτέ δε θέλω να προσβάλω ούτε να πληγώσω κανέναν, αλλά ο μονόλογος ήταν για πλάκα. Έκανα χιούμορ. Αυτοσαρκάστηκα, κορόιδευα τη μαμά μου, κορόιδευα όλα όσα είναι προσωπικά για εμένα, αλλά προφανώς αυτός δεν το πήρε στην πλάκα».

Η Kim Kardashian εξήγησε ότι οι αντιδράσεις και οι πράξεις του West ήταν εκείνα που την έκαναν να δει καθαρά και να συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να επικεντρωθεί περισσότερο στον εαυτό της αντί να προσπαθεί να διορθώσει τα πράγματα μεταξύ τους.

«Έχουμε τέσσερα παιδιά μαζί. Θέλω πάντα να έχω μια καλή, υγιή σχέση μαζί του. Αλλά αφού συνέβη αυτό στο "SNL" ένιωσα ότι πρέπει να επικεντρωθώ σε εμένα και να αποκτήσω νέα ενέργεια», ανέφερε η επιχειρηματίας.

Τα λόγια που πείραξαν τον Kanye West

Η Kim Kardashian παρουσίασε το «SNL» τον Οκτώβριο του 2021 και κατά τον μονόλογό της στην αρχή του επεισοδίου είπε μεταξύ άλλων: «Παντρεύτηκα τον καλύτερο ράπερ όλων των εποχών. Όχι μόνο αυτό, είναι ο πλουσιότερος μαύρος στην Αμερική, είναι ταλαντούχος, ιδιοφυϊής, και μου χάρισε τέσσερα απίστευτα παιδιά. Οπότε το γεγονός ότι τον χώρισα, πρέπει να ξέρετε ότι οφείλεται σε ένα μόνο πράγμα: στην προσωπικότητά του».

Και πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι ακούγεται κακό, αλλά ο κόσμος συνεχίζει να μου λέει ότι η πλάκα έχει και μια δόση αλήθειας. Και αν υπάρχει ένα πράγμα που προσπαθώ πάντα να είμαι, είναι να είμαι αληθινή».

Η Kim κορόιδεψε, επίσης, την προσπάθεια του Kanye West να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020, λέγοντας: «Δεν είμαι υποψήφια για πρόεδρος, δεν μπορούμε να έχουμε τρεις αποτυχημένους πολιτικούς σε μια οικογένεια».

Η Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον West τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ οι δυο τους έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: τη ​​North, τον Saint, τη Chicago και τον Psalm.

Η Kim ανακηρύχθηκε νόμιμα single από τον West τον περασμένο Μάρτιο και έκτοτε συνεχίζει να είναι σε σχέση με τον κωμικό Pete Davidson, με τον οποίο γνωρίστηκαν στο «SNL».