Ο Kanye West ήθελε να παρατήσει την καριέρα του για να γίνει στυλίστας της Kim Kardashian

Ιωάννα Τζανή
Ο Kanye West ήθελε να παρατήσει την καριέρα του για να γίνει στυλίστας της Kim Kardashian

Ο έρωτας του Kanye για την Kim είναι πασιφανής!

Σε περίπτωση που δεν έχεις κατανοήσει όλο το εύρος του ερωτισμού του Kanye West για την Kim Kardashian, η προσφορά του να εγκαταλείψει την καριέρα του για να γίνει full-time στυλίστας της, τα λέει όλα!

Ο ράπερ ήταν πρόθυμος να παρατήσει τα πάντα και να «αφιερώσει τη ζωή του» στο ντύσιμο της πρώην συζύγου του, η οποία ανακηρύχθηκε και νόμιμα single τον περασμένο Μάρτιο.

Το Instagram τιμώρησε τον Kanye West για το bullying που κάνει μέσω της πλατφόρμας

Η δήλωση της Kim που μας άφησε άφωνους

Στο επεισόδιο της πρεμιέρας του «The Kardashians» στο Hulu, η 41χρονη επιχειρηματίας είναι στην ντουλάπα της, δοκιμάζει ρούχα για την επερχόμενη εμφάνισή της στο «Saturday Night Live» και λέει στη φίλη της: «Ο Kanye θέλει να τα παρατήσει όλα και να αφιερώσει τη ζωή του στο να είναι ο στυλίστας μου».

Τόσο η Kim όσο και η φίλη της βάζουν τα γέλια, αλλά μπορούμε να πούμε ότι ο 44χρονος θα ήταν εξαιρετικός στη δουλεία του, αφού όσο ήταν παντρεμένος με την Kardashian, λάτρευε να την ντύνει.

Αυτή η δήλωση της Kim είναι ενδιαφέρουσα, καθώς έχουμε δει τον Kanye να ασχολείται επίσης με το look των δύο πρόσφατων συντρόφων του, Chaney Jones και Julia Fox, ντύνοντας και τις δύο γυναίκες σχεδόν αποκλειστικά με Balenciaga. Μάλιστα, η Jones φόρεσε μέχρι και τα ίδια γυαλιά ηλίου που φόρεσε η Kim μήνες πριν.

https://www.instagram.com/p/CcJk-pwIBCy

Η Kim Kardashian ζει τον έρωτά της με τον 28χρονο σύντροφό της, Pete Davidson, και πλέον συνεργάζεται με τη δική της στιλιστική ομάδα. Οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το μέλλον του Kanye θα συνεχίσει να ισορροπεί μεταξύ της μόδας και της μουσική ή αν θα βρει μια νέα... μούσα που θα τον κάνει να παρατήσει τα πάντα για να την αναλάβει εξ ολοκλήρου!