Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήγε στο γυμναστήριο και αποκάλυψε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήγε στο γυμναστήριο και αποκάλυψε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του

Ο τραγουδιστής προετοιμάζεται πυρετωδώς για το καλοκαίρι και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την προπόνησή του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της εγχώριας showbiz. Ο 35χρονος τραγουδιστής διανύει μια πολύ καλή περίοδο αφού πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο του δίσκο με τίτλο «22».

«Το 22 είναι ο αριθμός της εκπλήρωσης των μουσικών ιστοριών που θέλω να μοιραστώ μαζί σας», δήλωσε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. «Νοσταλγία, Φως και Ενέργεια είναι οι τρεις ενότητες του νέου άλμπουμ που θα παρουσιαστούν σταδιακά μέσω lyric videos στο επίσημο κανάλι μου στο YouTube! Ένα άλμπουμ που δουλεύαμε με τους συνεργάτες μου για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, με πολλή αγάπη για όλους εσάς! Καλή Ακρόαση», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Αργυρού μέσα από το γυμναστήριο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο τραγουδιστής γυμνάζεται τακτικά και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ost workout αναρτήσεις του με αθλητικά ρούχα.

https://www.instagram.com/p/CdIzF-ztfOj

Αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός φωτογραφήθηκε στο γυμναστήριο, κατά τη διάρκεια της προπόνησής του και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

«Blue!!!! Μάλλον..😂 Έχω και αχρωματοψία..», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, αναφέροντας για πρώτη φορά το ιδιαίτερο αυτό χαρακτηριστικό. Η αχρωματοψία είναι η αδυναμία της αντίληψης των χρωμάτων. Δεν αποτελεί κάποια μορφή τύφλωσης αλλά δυσκολεύει τα άτομα να ξεχωρίσουν κάποια συγκεκριμένα χρώματα, όπως το κόκκινο και πράσινο ή το μπλε και κίτρινο.

Στο ίδιο post ο τραγουδιστής μοιράστηκε ένα σύντομο video με τον συνεργάτη του Μάριο Ψιμόπουλο από το στούντιο. Στο video ακούγεται το νέο κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Ταξίδι ζωής», που περιλαμβάνεται στο καινούργιο του άλμπουμ.

Ακόμα και την περίοδο που τα γυμναστήρια ήταν κλειστά λόγω covid-19, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φρόντιζε να γυμνάζεται στο σπίτι του και να περπατάει πολλές ώρες στο κέντρο της Αθήνας όπου μένει.

https://www.instagram.com/p/CHVGS2iBY01

Η αφοπλιστική απάντηση της Μαλέσκου για τις φήμες φλερτ με τον Αργυρό

Πηγή κεντρικής: argiros_konstantinos