Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει τις δύσκολες ημέρες της ζωής της

Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει τις δύσκολες ημέρες της ζωής της

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για την επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη στην παρέα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Έλενα Παπαρίζου. Η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα την υποδέχτηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο αφού όπως αποκάλυψε είναι μεγάλη θαυμάστριά της. Λίγο αργότερα η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε on air πως της έλεγαν ότι έχει μία δίδυμη ψυχή που ακούει στο όνομα Δανάη Μπάρκα.

«Αδερφές ψυχές», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram μετά το τέλος της εκπομπής. Δανάη και Έλενα ποζάρουν αγκαλιασμένες, με τους fans να τους χαρίζουν χιλιάδες likes σε λίγα μόλις λεπτά.

https://www.instagram.com/p/CdNiD32tor_

Η Έλενα Παπαρίζου για την απόφαση να γίνει πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unicef

Από τον περασμένο Νοέμβριο η τραγουδίστρια είναι πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unicef και ασχολείται ενεργά με τον νέο της τίτλο. «Θέλει πολύ χρόνο αυτό και το κάνω με πολλή αγάπη. Χαίρομαι πως μέσα σε αυτό τον ενάμισι χρόνο η Unicef Hellas έχει καταφέρει τόσα πράγματα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι είναι ωραίο ότι μπορείς να προσφέρεις αγάπη μέσα από τη μουσική», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

«Όταν ξεκίνησα, 17 ετών, ήμουν πολύ γαντζωμένη σε άτομα που είχαν πείρα και εμπειρία για να μάθω. Γιατί δεν σημαίνει ότι όλα τα παθήματα του άλλου είναι τα μαθήματα τα δικά μου. Είχα χρόνο να μάθω άλλα πράγματα στην πορεία. Για παράδειγμα, δεν είχαμε το cyber bullying τότε. Σήμερα είναι κάτι που ζούμε πολύ έντονα».

Η 'Ελενα Παπαρίζου έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο Instagram και οι followers αντέδρασαν

H sexy εικόνα της και η ευγνωμοσύνη για όσα έχει καταφέρει

Η Ελληνίδα σταρ αποκάλυψε πως το sexiness είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας: «Το sexiness δεν βγαίνει με αυτό που φοράς, αλλά αυτό που είναι μέσα σου και βγαίνει. Δεν έχει ηλικία. Σίγουρα όταν είσαι παιδί δεν υπάρχει αυτό, υπάρχει η γοητεία όταν είσαι παιδί».

«Πάντα ακούω συμβουλές. Δεν μου αρέσει οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες μου να μου χαϊδεύουν τα αυτιά. Ίσως να μη σκέφτομαι μπροστά και να θέλω να με βάλεις σε άλλο δρόμο. Πρέπει να τολμάμε, αλλά να ζητάμε και τη βοήθεια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα και να λέμε ευχαριστώ».

Πώς αντιμετωπίζει η Έλενα Παπαρίζου τις δύσκολες ημέρες

Στις δύσκολες και μουντές ημέρες η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως βάζει μουσική στο τέρμα και χορεύει. Αναφέρθηκε επίσης στη σημασία της δημόσιας συζήτησης των θεμάτων ψυχικής υγείας.

«Όταν κάποιος μεγάλος σταρ δεν ήταν καλά στο Χόλιγουντ το έλεγε. Έλεγα, μα πως είναι δυνατόν τόσο άνετα να μιλάνε γι’ αυτό; Δεν είναι κακό ο κόσμος ταυτίζεται με τους πιο γνωστούς ανθρώπους. Και οι Έλληνες έχουν μιλήσει και για άλλα πράγματα, το εκτιμάμε και το σεβόμαστε! Σαν Έλληνες είμαστε οι δακτυλοδεικτούμενοι. Δες, στην αρχή του Covid κανείς δεν έπρεπε να κολλήσει, γιατί λέγαμε «α, αυτός ή αυτή κόλλησε!». Τώρα λέμε ότι το πιο φυσιολογικό είναι να κολλήσουμε όλοι…».

Η επανένωση των Antique

https://www.instagram.com/p/CcFe7XfNfdS

Μετά από 21 χρόνια το reunion των Antique είναι γεγονός. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε τη διασκευή του «Τι, Τι», με την Έλενα Παπαρίζου να δηλώνει συγκινημένη. «Ο Γιώργος Αλκαίος ήταν το γούρι μας στο ξεκίνημα των Antique, γιατί είχε γράψει το Opa, Opa», είπε η τραγουδίστρια.

Πηγή κεντρικής: helenapaprizouofficial