Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι ποζάρουν ευτυχισμένοι με το υπερηχογράφημα του μωρού τους

Κατερίνα Μπούσιου
Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι ποζάρουν ευτυχισμένοι με το υπερηχογράφημα του μωρού τους

Η πρώτη επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης και το πρώτο «πλάνο» του μωρού της Λάουρα Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι. 

Η είδηση για το αναμενόμενο ευχάριστο γεγονός, είχε ήδη κυκλοφορήσει από χθές και σήμερα είχαμε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, από την Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι, οι οποίοι σε λιγότερο από 4 μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους, το μωρό τους.

«Πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας»

Η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε πριν από λίγο την πρώτη φωτογραφία που πιστοποιεί όχι μόνο το ευχάριστο γεγονός, αλλά και τα δικά τους συναισθήματα. Η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα. Ο Χρήστος Σαντικάι την φιλά τρυφερά κρατώντας με περηφάνια την φωτογραφία από τον υπέρηχο του μωρού τους - χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού - και η μέλλουσα μαμά Λάουρα να γελά ευτυχισμένη στο πλευρό του άντρα που της άλλαξε τη ζωή εδώ και περίπου δύο χρόνια. Τα λόγια της εξίσου συγκινητικά, ως λεζάντα της φωτογραφίας: «Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας. Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας. Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι».

https://www.instagram.com/p/CdN4XzcD8_u

Όπως ήταν φυσικό, οι ευχές ήταν πάρα πολλές για το ευχάριστο γεγονός ενώ κάποιες γνωστές μας κυρίες, αρχίζουν από τώρα να εκφράζουν την επιθυμία για να γίνουν νονές. Η Ευριδίκη Βαλαβάνη μάλιστα αυτοχρίστηκε ως...θεία. Το ζευγάρι θα κάνει τον πολιτικό του γάμο τον ερχόμενο μήνα και όταν με το καλό υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας τους, θα προγραμματίσουν και τον θρησκευτικό. Ο Χρήστος Σαντικάι χθες δεν θέλησε να μιλήσει για το γεγονός, λέγοντας απλά πως είναι πολύ ευτυχισμένος.

Τhe Voice: Η αντικατάσταση της Λάουρα Νάργες από το backstage και το παρελθόν με τις κόντρες