10 παιδιά διάσημων μαμάδων που ακολούθησαν το ίδιο επάγγελμα και τα κατάφεραν

Κατερίνα Μπούσιου
10 παιδιά διάσημων μαμάδων που ακολούθησαν το ίδιο επάγγελμα και τα κατάφεραν

Κάνε το όπως η μαμά. Τα παιδιά διάσημων μαμάδων που ακολούθησαν τα χνάρια τους και τις κάνουν περήφανες. 

Τις περισσότερες φορές, είναι δίκοπο μαχαίρι για τα παιδιά γονιών που έχουν κάνει μεγάλη καριέρα στο επάγγελμά τους, να ακολουθήσουν τα δικά τους χνάρια. Η σύγκριση είναι άλλωστε αναπόφευκτη. Και αν εξαιρέσουμε τον χώρο της Ιατρικής και της Νομικής, όπου έχουμε χιλιάδες τέτοια παραδείγματα, στον χώρο της showbiz είναι λίγο πιο...μετρημένα τα πράγματα. Ωστόσο εμείς σας επιλέξαμε 10 παιδιά διάσημων μαμάδων που ακολούθησαν την δική της καριέρα και τα κατάφεραν. Και εκείνες, καμαρώνουν.

Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου

Τα γονίδια της μαμάς αλλά και του μπαμπά Τόλη Βοσκόπουλου κληρονόμησε αναπόφευκτα η Μαρία, που εδώ και δύο χρόνια είναι ηθοποιός. Η συμμετοχή της στα «Καλύτερα μας χρόνια» και στην σειρά «Κάρτ Ποστάλ» είναι ενδεικτικές.

https://www.instagram.com/p/CZHHHAaIUuX

Εβελίνα Παπούλια - Αφροδίτη Λιάντου

Μαμά και κόρη σαν δίδυμες αδελφές. Εκτός από την ομοιότητα, έχουμε και ταύτιση στο ταλέντο, αν και η Αφροδίτη είναι σχετικά άπειρη στον χώρο της υποκριτικής. Επίσης κληρονόμησε και την τόσο καλή φωνή της μαμάς της. Αν έχετε ακούσει την Εβελίνα να τραγουδά στο θέατρο, θα καταλάβετε.

https://www.instagram.com/p/CdK2uNSMN_4

Μαρία Τζομπανάκη - Ορφέας Αυγουστίδης

Ο Σασμός ήταν η υπέροχη συγκυρία που έφερε μαμά και γιο να συμπρωταγωνιστούν φέτος και μάλιστα στον ίδιο ρόλο που έχουν και στην ζωή. Περιττό να αναφέρουμε το τεράστιο καμάρι της για το ταλέντο του μοναχογιού της και κυρίως για το ήθος του.

https://www.instagram.com/p/Cc2L_LDqO8t

Καίτη Γαρμπή - Δημήτρης Σχοινάς

Mix and match στην εμφάνιση μοιάζοντας σε μαμά και μπαμπά, mix and match και στο ταλέντο. Ο Δημήτρης έχει μία υπέροχη φωνή και ταλέντο στην σύνθεση. Ο γιος της τραγουδίστριας, είναι το καμάρι της και πριν ένα χρόνο κατάφεραν μάλιστα και να συνεργαστούν. Βροχή τα δάκρυα της συγκίνησης από την Καίτη.

Έχεις δει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο γιος της Καίτης Γαρμπή; Η νέα φωτό θα σε πείσει

https://www.instagram.com/p/CXJHU5QAWmc

Αγγελική Κανελλοπούλου - Μαρία Σάκαρη

Κατέχουν παγκόσμια πρωτοτυπία γιατί μαμά και κόρη κατάφεραν να διακριθούν διεθνώς στο τέννις. Η Μαρία συνεχίζει το όνειρο της μαμάς της στα κορτ του τέννις που εκείνη λόγω της οικογένειας που δημιούργησε εγκατέλειψε νωρίς. Αλλά με μία αυτόνομη και ανεξάρτητη πορεία. Ήδη την έχει ξεπεράσει.

https://www.instagram.com/p/CAAcE48HB4d

Goldie Hawn and Kate Hudson

Το αχτύπητο δίδυμο του Hollywood. Μαμά και κόρη έχουν κάνει κινηματογραφική θραύση στο παρελθόν, έχουν μάλιστα συνεργαστεί και δεν ξέρεις ποια να πρωτοθαυμάσεις. Τα λόγια λατρείας που ανταλλάσουν η μία για την άλλη στις συνεντεύξεις τους, δείχνουν πως έχουν μία ιδιαίτερη σχέση.

*Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί και άλλες 4 διάσημες μαμάδες που είδαν τα παιδιά τους να ακολουθούν το δικό τους επάγγελμα και πάλεψαν να φανούν αντάξιες τους.