Η Μαρία Τζομπανάκη κατάφερε να διώξει τους φόβους της και νιώθει χορτασμένη από τη ζωή

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Τζομπανάκη κατάφερε να διώξει τους φόβους της και νιώθει χορτασμένη από τη ζωή

«Ζω την δεκαετία της συνειδητοποίησης της ευτυχίας μου» δηλώνει στο Queen.gr η αγαπημένη ηθοποιός του Σασμού, η οποία ετοιμάζεται σε λίγες εβδομάδες να καμαρώσει τον μονάκριβο γιο της Ορφέα, γαμπρό και να βαφτίσει τον μόλις ενός έτους εγγονό της. 

Σπάνια, συναντάς γυναίκες όπως η Μαρία Τζομπανάκη, που είναι όχι απλά χορτασμένες από τη ζωή, αλλά την αντιλαμβάνονται με απόλυτο ρεαλισμό και πιστεύοντας πάντα στα ιδανικά τους με πείσμα και καθαρότητα. Στην συνέντευξή που μας παραχώρησε στο Queen.gr για το ειδικό αφιέρωμά μας «Οι 5 εποχές της Εύας», είναι αφοπλιστική, μιλώντας για τον τρόπο που πάλεψε όλα αυτά τα χρόνια ως γυναίκα και ως επαγγελματίας, για το πως κατάφερε να ξεπεράσει τα στερέτυπα μίας άλλης εποχής και να δώσει όχι απλά μόνο ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, αλλά μία υπόσχεση δύναμης. Τα 60 plus είναι μία διαφορετική εποχή για εκείνη (δεν κρύβει καθόλου την ηλικία της άλλωστε) όχι απλά για να χαρεί, αλλά για να είναι πραγματικά ευτυχισμένη.

mariatzompanaki2

«Δεν την χορταίνω τη ζωή»

Φέτος διανύει μία χρυσή περίοδο στη ζωή της. Ως η τηλεοπτική καπετάνισσα Καλλιόπη Σταματάκη στον Σασμό, αρχοντοπαινεμένη αλλά και πονεμένη Κρητικιά που ηγείται μίας οικογένειας που ζει με μία 20χρονη βεντέτα, η οποία ακόμη ωστόσο στοιχειώνει το παρόν της. Η Μαρία Τζομπανάκη, ούσα και η ίδια κρητικιά, κατόρθωσε να δώσει στον ρόλο της μία άλλη πνοή. Όχι μυθιστορηματική ή αφηρημένη, αλλά ουσιαστική. Είναι αληθινή στο ρόλο της όπως άλλωστε και στη ζωή της. Στα 60 plus χρόνια της, η ευτυχία της συνοψίζεται ανάμεσα σε πολλά πρόσωπα που αποτελούν τον πυρήνα της. Στον σύζυγό της Γιάννη Βάλβη (τρίτος της γάμος) στον μονάκριβο γιο της Ορφέα Αυγουστίδη από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη και στον πρώτο της εγγονό που ήρθε πριν ένα χρόνο στη ζωή για να κάνει όπως λέει χαρακτηριστικά «μακροβούτι στην αγάπη». Από τα χρόνια που πέρασαν στα χρόνια που έρχονται, στις μεγάλες προκλήσεις, ως μαμά, σύζυγος, γιαγιά, ως δυναμική επαγγελματίας. Ακούστε τον μοναδικό της λόγο στο video που ακολουθεί.

Υγ. Eυχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία το ξενοδοχείο New Hotel