H Kim Kardashian φόρεσε και δεύτερο φόρεμα της Marilyn Monroe και δεν το πρόσεξε κανείς

H Kim Kardashian φόρεσε και δεύτερο φόρεμα της Marilyn Monroe και δεν το πρόσεξε κανείς

H Kim επέλεξε ακόμη ένα iconic φόρεμα της Marilyn για να φορέσει στο After Party του Met Gala.

Είτε τη λατρεύεις, είτε την αντιπαθείς, η Kim Kardashian αναμφίβολα έγραψε ιστορία στο Met Gala του 2022 με το φόρεμα που επέλεξε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί. Όχι μόνο έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω της με το προσαρμοσμένο χρυσό φόρεμα της Marilyn Monroe – το οποίο να θυμίσουμε πως φόρεσε η στάρλετ του Χόλιγουντ στο πάρτι γενεθλίων του προέδρου Τζον Φ. Κένεντι το 1962 – αλλά είχε ακόμη έναν λόγο για να κάνει τους πάντες να τη σχολιάζουν. Και ναι, ήταν το δεύτερο φόρεμα της Marilyn που φόρεσε το ίδιο βράδυ αλλά δεν πρόσεξε κανείς!

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala
Kim Kardashian, left, and Pete Davidson attend The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the "In America: An Anthology of Fashion" exhibition on Monday, May 2, 2022, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)AP

H Kim Kardashian φοβήθηκε πως θα χάσει τα μαλλιά της μετά την αλλαγή για το Met Gala

Η Kim Kardashian επικοινώνησε το γεγονός χθες μέσω Instagram

Στο party που διοργανώθηκε μετά το Met Gala εκείνο το βράδυ η Kim Kardashian επέλεξε να φορέσει ένα -επίσης στενό- φόρεμα που ομολογουμένως τόνιζε τις καμπύλες και την πλάτη της.

kimkardashian_forema_marilyn3.jpg

Πολλοί το θαύμασαν, λίγοι συνειδητοποίησαν για ποιο φόρεμα επρόκειτο. Μήπως κάτι μας θυμίζει;

kimkardashian_forema_marilyn1.jpg

Η Kim χθες μοιράστηκε τη δεύτερη εμφάνισή της από το Met Gala μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη λεζάντα, η Kardashian αποκάλυψε ότι το φόρεμά της για μετά το πάρτι ήταν το ίδιο ακριβώς φόρεμα που φορούσε η Marilyn στις Χρυσές Σφαίρες του 1962 όταν έλαβε το Βραβείο Henrietta. Το φόρεμα, ένα σκούρο πράσινο -τόσο σκούρο που μοιάζει με ανθρακί- με παγιέτες είχε σχέδιο ανοιχτής πλάτης και λεπτές λεπτομέρειες στη μέση το οποίο η Kim συνδύασε με σμαραγδένια και χρυσά σκουλαρίκια.

https://www.instagram.com/p/CdOTrhNFJAe

Πάντα αφοσιωμένη στο look, η Kardashian ολοκλήρωσε το βραδινό της σύνολο περιφέροντας το πραγματικό βραβείο Χρυσής Σφαίρας της Monroe, το οποίο έτυχε να ήταν στην κατοχή της florist της πριν από την εκδήλωση του Met Gala. Η Kim συμπεριέλαβε στο post της φωτογραφίες τόσο της ίδιας όσο και της Marilyn φορώντας το φόρεμα, η οποία συνοδευόταν από μια μακροσκελή λεζάντα που περιγράφει λεπτομερώς την προσπάθειά της να επιμεληθεί την εμφάνιση. Ενώ η Kim κατάφερε να εντοπίσει το ακριβές φόρεμα της Monroe και να επαναλάβει τα ξανθά μαλλιά της, αποφάσισε να φορέσει το φόρεμα διαφορετικά από ό,τι η στάρλετ πριν από 60 χρόνια. Η Marilyn αρχικά φορούσε το φόρεμα σε στυλ halter, αλλά η Kim εξήγησε στα σχόλια ότι «δεν της πήγαινε όπως ήταν» (μάλιστα δημοσίευσε κι ένα στιγμιότυπο για να το αποδείξει), οπότε επέλεξε να χρησιμοποιήσει έναν άλλο τρόπο για να εφαρμόζει τέλεια επάνω της.

kardashian_forema1.jpg

Η Κim έγραψε:

«Για να ολοκληρώσω τη βραδιά μου μετά το The Met, είχα την τιμή να φορέσω το φόρεμα Norman Norell της Marilyn Monroe που φόρεσε στις Χρυσές Σφαίρες το 1962», έγραψε ενώ συνέχισε αναφέροντας πώς βρήκε το βραβείο. «Περαιτέρω στην έρευνά μου ανακάλυψα ότι ο ιδιοκτήτης της Χρυσής Σφαίρας που έλαβε εκείνο το βράδυ δεν ήταν άλλος από τη φίλη μου @jeffleatham. Το είδα όλο αυτό ως ένδειξη του τρόπου με τον οποίο όλα τα αστέρια ευθυγραμμίστηκαν. Θα είναι για πάντα ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της ζωής μου να μπορώ να διοχετεύω την εσωτερική μου Marilyn με αυτόν τον τρόπο, σε μια τόσο ξεχωριστή βραδιά».