Η Kim Kardashian έχασε 7 κιλά και η αιτία είναι το φόρεμα της Marilyn

Πατούλια Κατερίνα
Η Kim Kardashian έχασε 7 κιλά και η αιτία είναι το φόρεμα της Marilyn

Η εμφάνιση της Kim Kardashian στο Met Gala, ήταν η αφορμή για την αποκάλυψη του νέου της σώματος, με τη ζυγαριά της να δείχνει μείον επτά κιλά.

Αν κάτι έχει αποδείξει το Met Gala τουλάχιστον για την Kim Kardashian, είναι πως η 41χρονη θα τολμούσε ακόμα και το πιο τρελό πράγμα για τη μόδα.

Η Kim κέρδισε τις εντυπώσεις

Αυτή τη φορά, η Κim κατάφερε να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις στο Met Gala περπατώντας με πλατύ χαμόγελο και τον 28χρονο αγαπημένο της Pete Davidson στο πλευρό της. Ο έρωτας δεν κρύβεται, όπως και η λεπτή φιγούρα της Kim η οποία έπρεπε να χάσει επτά κιλά μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Και η αιτία ήταν μία. Το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe, το οποίο η ντίβα του Hollywood φόρεσε το 1962 για να τραγουδήσει το τραγούδι γενεθλίων στον πρόεδρο John Fitzgerald Kennedy.

kim1.JPG

Το φόρεμα αυτό, δεν ήταν κάποια ρέπλικα του φορέματος της Marilyn αλλά το ίδιο το φόρεμα της Monroe με τα 6000 χιλιάδες κεντημένα κρύσταλλα επάνω του, το οποίο δανείστηκε από το Thank you Ripley’s Believe It or Not!, κάτι που αποκάλυψε και η ίδια στο post που έκανε η Kardashian στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CdFEmpQr7vF

«Σας ευχαριστώ Thank you Ripley’s Believe It or Not!, που μου δώσατε την ευκαιρία να κάνω ντεμπούτο με αυτό το iconic φόρεμα, το οποίο έβαλε η Marilyn το 1962 για να τραγουδήσει χαρούμενα γενέθλια στον πρόεδρο John F. Kennedy. Είναι ένα εντυπωσιακό φόρεμα κολλητό στο δέρμα που επενδύθηκε με 6000 κρύσταλλα από τον Jean Louis», έγραψε η Kim η οποία πραγματικά εντυπωσίασε με τα 7 κιλά που έχασε.

Η Κim έβαψε και τα μαλλιά της ξανθά για να θυμίζει ακόμα πιο πολύ τη Marilyn και δεν σταματούσε να χαμογελά στο πλευρό του αγαπημένου της Pete. Αυτό που μάλλον δεν θα μάθουμε, είναι πώς έχασε αυτά τα επτά κιλά μέσα σε 3 εβδομάδες η Kardashian.

Ένα φόρεμα με ιστορία

Το φόρεμα πάντως της Monroe έχει μια μακρά ιστορία και είχε βγει σε πλειστηριασμό για πρώτη φορά το 1999 οπότε και πουλήθηκε για 1,26 εκατομμύρια δολάρια ενώ ξαναβγήκε σε πλειστηριασμό το 2016 έναντι 4,6 εκατομμυρίων δολαρίων με την Marylin να έχει δαπανήσει γι’ αυτό μόλις 1440 δολάρια.