H Kim Kardashian φοβήθηκε πως θα χάσει τα μαλλιά της μετά την αλλαγή για το Met Gala

H Kim Kardashian φοβήθηκε πως θα χάσει τα μαλλιά της μετά την αλλαγή για το Met Gala
AP

Η τηλεπερσόνα εμπνεύστηκε από το iconic στιλ της Marylin Monroe και έγινε κατάξανθη με στόχο να της μοιάσει.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2 Μαΐου το Met Gala στη Νέα Υόρκη. H μεγαλύτερη γιορτή της μόδας επέστρεψε με θέμα το Gilded Glamour που αποτελεί το δεύτερο μέρος της έκθεσης «In America: An Anthology of Fashion».

Η Kim Kardashian κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα εάνω της στο κόκκινο χαλίμ, φορώντας ακριβώς το ίδιο iconic φόρεμα που είχε φορέσει η Marilyn Monroe στα γενέθλια του John F. Kennedy το 1962. Η εμφάνισή της δίχασε παρόλο που η Kim αναγκάστηκε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της για να μοιάσει στην αείμνηστη ηθοποιό.

Η 41χρονη τηλεπερσόνα έβαψε τα μαλλιά της σε μία platinum blonde απόχρωση ώστε το τελικό αποτέλεσμα να παραπέμπει στο χρώμα μαλλιών της Marylin Monroe. Το look επιμελήθηκε ο celebrity hair stylist, Chris Appleton.

«Νιώθω τιμή που φοράω αυτό το iconic φόρεμα, το οποίο έβαλε η Marilyn Monroe το 1962 για να τραγουδήσει ευτυχισμένα γενέθλια στον πρόεδρο John F. Kennedy. Είναι ένα εντυπωσιακό φόρεμα κολλητό στο δέρμα που επενδύθηκε με περισσότερα από 6000 κρύσταλλα στο χέρι από τον Jean Louis», έγραψε η Kim στο Ιnstagram.

Η Kim Kardashian ρίσκαρε να χάσει τα μαλλιά της

Η τηλεπερσόνα αποχωρίστηκε για λίγο τα μαύρα, μακριά μαλλιά της και υιοθέτησε μια πλατινέ απόχρωση. Αυτή η δραματική αλλαγή είναι αρκετά επικίνδυνη για την υγεία της τρίχας και την τελική εμφάνιση των μαλλιών.

«Το κάνω αυτό εδώ και 10 ώρες», ακούγεται να λέει η Kim με ένα κεφάλι γεμάτο αλουμινόχαρτα σε vlog της Kylie Jenner για την προετοιμασία πριν από το Met Gala. «Θα διακινδυνεύσω να πέσουν τα μαλλιά μου», συμπλήρωσε η Kim.

https://www.instagram.com/p/CdFEmpQr7vF

Η Kim αποκάλυψε ότι έχασε 7 ολόκληρα κιλά σε μόλις τρεις εβδομάδες μόνο και μόνο για να χωρέσει στο εμβληματικό φόρεμα και όταν συνειδητοποίησε ότι δεν της έκλεινε λίγες ημέρες πριν το event, πανικοβλήθηκε.

Η Kim Kardashian αποκάλυψε τον λόγο που η σχέση της με τον Pete είναι «γλυκιά και διασκεδαστική»

Πηγή κεντρικής: apimages.com