Η τρυφερή αφιέρωση του Βασίλη Κικίλια στη Τζένη Μπαλατσινού για τη γιορτή της μητέρας

Η τρυφερή αφιέρωση του Βασίλη Κικίλια στη Τζένη Μπαλατσινού για τη γιορτή της μητέρας

Ο έρωτας δεν κρύβεται και γιατί να κρυφτεί άλλωστε; Ο Βασίλης Κικίλιας είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ με την Τζένη Μπαλατσινού καθώς από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο και ο γιος τους, η ζωή του ζευγαριού έχει αλλάξει ριζικά.

Την ημέρα της μητέρας επέλεξε ο Βασίλης Κικίλιας για να ευχηθεί γι΄ακόμη μια φορά στη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, χρόνια πολλά! Το μεγαλείο της μητρότητας που εμπνέει και σκορπίζει αγάπη και τρυφερότητα, υμνεί με το λίτο αλλά πολύ γλυκό post του ο υπουργός Τουρισμού, ανεβάζοντας μια αδημοσίευτη φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού με τον νεογέννητο τότε γιο του, Παναγιώτη- Αντώνιο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Γιορτάζει η μαμά μας! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου ❤️», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας.

https://www.instagram.com/p/CdS5KQZsLau

Ερωτευμένος και «χαζομπαμπάς»

Ο έρωτας δεν κρύβεται και γιατί να κρυφτεί άλλωστε; Ο Βασίλης Κικίλιας είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ με την Τζένη Μπαλατσινού καθώς από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο και ο γιος τους, η ζωή του ζευγαριού έχει αλλάξει ριζικά. Ο υπουργός Τουρισμού δε σταματά να εκφράζει την αγάπη του προς το πρόσωπο της γυναικάς της ζωής του ενώ οι φωτογραφίες με τον 16 μηνών γιο του έχουν αρχίσει να πληθαίνουν στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

https://www.instagram.com/p/CcsMPapsrps

Η Τζένη Μπαλατσινού μιλάει για τη μητρότητα στα 50 και απορρίπτει τις επιταγές της κοινωνίας

Όσον αφορά τη μητρότητα, τόσο ο Βασίλης Κικίλιας όσο και η Τζένη Μπαλατσινού έχουν τοποθετηθεί πολλές φορές επάνω στο θέμα αυτό. Πρόσφατα μάλιστα, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στη Vogue σχετικά με τη μητρότητα στα 50 και μίλησε για τα ταμπού που ακόμη υπάρχουν για το αν μία γυναίκα «πρέπει» ή δεν «πρέπει» να γίνεται μαμά σε μεγάλη ηλικία:

«Να νιώσει ότι είναι έτοιμη, ότι ήρθε η στιγμή. Μπορεί να κάνει παιδί στα 20 μπορεί και στα 50. Μπορεί να θέλει να συμπορεύεται με έναν σύντροφο χωρίς παιδί ή να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο. Η ευθύνη του να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί είναι πολύ μεγάλη και, όταν μία γυναίκα το νιώθει συνειδητά αυτό, είναι καταλυτικό για οποιαδήποτε φοβία. Δε χρειάζεται κάτι άλλο. Δεν ορίζουν πλέον οι επιταγές της κοινωνίας αν και πότε θα κάνει μία γυναίκα παιδί», είπε η Μπαλατσινού.

Οι δυσκολίες στον τοκετό και η συνειδητοποίηση του μεγαλείου της μητρότητας

Η Τζένη Μπαλατσινού πριν από έναν χρόνο είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό Down Town μιλώντας για τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια αλλά και για τις δύσκολες ώρες που είχε περάσει η ίδια μετά τον τοκετό:

«Με τον Βασίλη όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα, ξεπέρασα τα όριά μου γιατί γνώρισα κάποιον τόσο γρήγορα στα παιδιά μου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα χωρίς να μπορούμε να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα ήταν αρκετό για να καταλάβουμε ότι αυτός που νιώθουμε δεν είναι ένας απλός ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να ζήσουμε χώρια», τόνισε η Μπαλατσινού.

O γάμος του ζευγαριού έγινε το 2019 ανάμεσα σε λιγοστούς φίλους και συγγενείς και μάθαμε επιτέλους πώς έγινε και η πρόταση γάμου.

Όσο για τον δύσκολο τοκετό, είπε συγκεκριμένα: «Ανά δεκαετία κάνω κι ένα παιδί. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται με λέξεις. Νιώθω καθολική ευφορία γι' αυτό που ζούμε. Είχα προαίσθημα πως θα είναι δύσκολος τοκετός. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν εκεί. Περάσαμε μια δύσκολη δοκιμασία και κατάλαβα πως για άλλη μια φορά τίποτα δεν είναι δεδομένο», είχε πει.