Η Ελένη Φουρέιρα μας έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο μοιάζει με τη μαμά και τις αδερφές της

Πατούλια Κατερίνα
Η Ελένη Φουρέιρα μας έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο μοιάζει με τη μαμά και τις αδερφές της

H Ελένη Φουρέιρα και τα stories με τη μητέρα και τις αδερφές της.

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια ανάρτηση για τη μητέρα της αλλά φρόντισε ταυτόχρονα να μοιραστεί υπέροχες εικόνες από τις δύο αδερφές της, Μαργαρίτα και Ιωάννα αγκαλιά με τα μωρά τους.

Η ομοιότητα της Φουρέιρα με τη μητέρα και τις αδερφές της:

Τα stories της τραγουδίστριας γέμισαν με την οικογένειά της, κάτι που συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο τέτοια ημέρα η Ελένη.

Η τραγουδίστρια μας έδειξε τη μαμά της Μαριέτα (Μarjeta) αγκαλιά με γλαστράκια γεμάτα λουλούδια και της ευχήθηκε χαρούμενη γιορτή της Μητέρας.

«Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν, αρκεί να υπάρχει αγάπη. Η μητέρα μου μεγάλωσε τέσσερα παιδιά και παράλληλα δούλευε. Σκέψου πως είχε ήδη δύο παιδιά, ήταν έγκυος στο τρίτο και επειδή δεν είχαμε νερό στο σπίτι, πήγαινε έξω στο πηγάδι με έναν κουβά και έπλενε τα ρούχα μας. Άμα υπάρχει θέληση, όλα γίνονται», είχε πει χαρακτηριστικά η Ελένη μιλώντας για τη μαμά της.

Μνεία στις αδερφές της έκανε η Φουρέιρα ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και σε αυτές να έχουν μια χαρούμενη ημέρα της Μητέρας. Μιλώντας και παλαιότερα για τις αδερφές της, η Ελένη είχε πει:

«Αγαπώ πολύ τις αδελφές μου και το μικρότερο αδελφό μου. Βέβαια, η μεγάλη μου αδυναμία είναι ο 9χρονος ανιψιός μου, ο Γιώργος. Τον έχω βαφτίσει κιόλας. Το θεωρώ παιδί μου. Μεγαλώσαμε μαζί. Έχω ακόμα δυο ανιψάκια, που τα λατρεύω. Δεν σου κρύβω πως κάνω τα πάντα μαζί τους: Έχω αλλάξει πάνες, τα έχω κοιμίσει. Να φανταστείς πως, όταν παίζουμε, κυλιόμαστε στα πατώματα. Ματώνουν τα γόνατά μου γιατί σκαρφαλώνουν πάνω μου και γυρίζουμε όλο το σπίτι. Θέλω, όταν μεγαλώσουν, να έχουν ωραίες αναμνήσεις από τη θεία τους».

Ιωάννα Φουρέιρα: Το δημόσιο μήνυμα για τη μητρότητα και η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Η επιθυμία να γίνει μαμά:

Τα τελευταία χρόνια που η Φουρέιρα βρίσκεται σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, δεν έχει κρύψει την επιθυμία να γίνει μαμά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει:

«Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα.Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος», είχε παραδεχτεί η Φουρέιρα στον Νίκο Χατζηνικολάου.