Ο Λάμπρος Φισφής έγινε trend στο Twitter και είναι η έκπληξη στο φινάλε της τηλεοπτικής χρονιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Λάμπρος Φισφής έγινε trend στο Twitter και είναι η έκπληξη στο φινάλε της τηλεοπτικής χρονιάς

Δεύτερο trend μετά από εκείνο της εκπομπής «Φως στο τούνελ», έγιναν «Οι 100 - Ώρα να τα πούμε» το βράδυ της Παρασκευής, με παρουσιαστή τον Λάμπρο Φισφή.

Εξελίσσεται στο τέλος της σεζόν σε μία πολύ ευχάριστη τηλεοπτική έκπληξη. Και παρά τον ανταγωνισμό της βραδινής ζώνης, φαίνεται πως το παιχνίδι «Οι 100 - Ώρα να τα πούμε» στο Star, κερδίζει με το πρωτότυπο χιούμορ του και τον τόσο cool και επικοινωνιακό παρουσιαστή του. Ο Λάμπρος Φισφής, το έχουμε ξαναπεί, ότι επέστρεψε στην τηλεόραση, καλύτερος από ποτέ. Κάποιοι μάλιστα τηλεθεατές έκαναν και πρόταση προς το Star να αξιοποιήσει τον παρουσιαστή σε ένα late night show, τύπου Jimmy Fallon. Καθόλου κακή ιδέα.

https://www.instagram.com/p/CdOP98Rqfk1

Ο καλύτερος των εκατό για το Star

Από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν ο Λάμπρος Φισφής με την συμμετοχή του στο πλευρό της Βίκυς Καγιά στο Dancing with the stars, είχε κάνει την έκπληξη. Δεν είναι απλά ένας έξυπνος ατακαδόρος της τηλεόρασης, αλλά άψογος χειριστής σε κάθε format που θα του δοθεί, γιατί ξέρει τα όρια του. Και ενώ όλα φαίνονται αυθόρμητα, είναι πολύ καλά οργανωμένα στο μυαλό του. Στο επεισόδιο της Παρασκευής το κοινό στο Twitter χειροκρότητησε κάθε του ατάκα, με καλεσμένους την Εβελίνα Νικόλιζα, τον Διονύση Ατζαράκη και τον Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Ιδιαίτερα απολαυστικό πάντως ήταν το επεισόδιο της Πέμπτης με την Μυρτώ Αλικάκη, τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη και τον Ζήση Ρούμπο σε έναν αγώνα που κρίθηκε στον πόντο μέχρι τέλους. Μεγάλη νικήτρια ήταν ωστόσο η Μυρτώ.

https://www.instagram.com/p/CdGgO40qKwH

Στο νέο τηλεπαιχνίδι, ο Λάμπρος Φισφής, υποδέχεται κάθε εβδομάδα τρεις παίκτες celebrities. Ο ένας από αυτούς θα είναι σταθερά στο πλατό στον ρόλο του captain, ενώ οι άλλοι δύο εναλλάσσονται κάθε φορά. Απέναντι τους βρίσκεται μία γιγαντοοθόνη, όπου 100 καθημερινοί άνθρωποι - αντιπροσωπευτικό δημογραφικό δείγμα της Ελλάδας του σήμερα - συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή, συνδεδεμένοι ο καθένας ξεχωριστά μέσω zoom. Και είναι εκείνοι που απαντούν ζωντανά στις ανατρεπτικές και ευφάνταστες ερωτήσεις που απευθύνει ο παρουσιαστής προς τους καλεσμένους, βγάζοντας έτσι ένα αποτέλεσμα επί τοις 100, δηλαδή μια ρεαλιστική εικόνα του ποιοι είμαστε ως Έλληνες το 2022.