«Οι 100» κάνουν πρεμιέρα με τον Λάμπρο Φισφή και με καλεσμένη έκπληξη από τον Σασμό

Κατερίνα Μπούσιου
«Οι 100» κάνουν πρεμιέρα με τον Λάμπρο Φισφή και με καλεσμένη έκπληξη από τον Σασμό

Το νέο χιουμοριστικό τηλεπαιχνίδι κάνει πρεμιέρα απόψε στο Star με εκλεκτούς καλεσμένους, live κοινό από όλη την Ελλάδα και τον Λάμπρο Φισφή σε μεγάλα κέφια. 

Η επιστροφή του Λάμπρου Φισφή στην τηλεόραση, έγινε με τον καλύτερο τρόπο τους τελευταίους μήνες ως συμπαρουσιαστής της Βίκυς Καγιά στο «Dancing with the stars». Απόψε στις 23.30, κάνει πρεμιέρα σε ένα ιδιαίτερο τηλεπαιχνίδι - show στο Star, το «Οι 100 -Ώρα να τα πούμε» ως οικοδεσπότης τριών γνωστών μας καλεσμένων, αλλά και άλλων...εκατό σε ζωντανή σύνδεση από όλη την Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/CV-ut-BA9fN

Μα τι λαός είμαστε;

Ήδη από το τρέιλερ είχαμε καταλάβει ότι το νέο project ταιριάζει γάντι στο επικοινωνιακό ταλέντο του Λάπρου Φισφή, γνωστού σεναριογράφου, σκηνοθέτη και stand up comedian. Τον οποίο γνωρίσαμε πριν από 12 χρόνια τηλεοπτικά, αρχικά ως σεναριογράφο της σειράς «Η γενιά των 592 ευρώ» στο Μega και στην συνέχεια, ως δημιουργός και παρουσιαστής του εξίσου πετυχημένου «Κάψε το σενάριο». Στο νέο τηλεπαιχνίδι ο Λάμπρος Φισφής, θα υποδέχεται κάθε εβδομάδα τρεις παίκτες celebrities. Ο ένας από αυτούς θα είναι σταθερά στο πλατό στον ρόλο του captain, ενώ οι άλλοι δύο θα εναλλάσσονται κάθε φορά.

Απέναντι τους θα βρίσκεται μία γιγαντοοθόνη, όπου 100 καθημερινοί άνθρωποι - αντιπροσωπευτικό δημογραφικό δείγμα της Ελλάδας του σήμερα - συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή, συνδεδεμένοι ο καθένας ξεχωριστά μέσω zoom. Και θα κληθούν να απαντήσουν ζωντανά στις ανατρεπτικές και ευφάνταστες ερωτήσεις που απευθύνει ο παρουσιαστής προς τους καλεσμένους, βγάζοντας έτσι ένα αποτέλεσμα επί τοις 100, δηλαδή μια ρεαλιστική εικόνα του ποιοι είμαστε ως Έλληνες το 2022.

Στις ασυνήθιστες ερωτήσεις του τύπου: «Πόσοι από τους 100 στοκάρανε χαρτί υγείας στην πρώτη καραντίνα; Μπουζούκια ή κλαμπ;» απόψε θα κληθούν να απαντήσουν δύο γνωστές μας κυρίες. Η συνήγορος του Αστέρη στον Σασμό, η αγαπημένη των τηλεθεατών Στέλλα, δηλαδή η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, αλλά και η Μαρία Κωνσταντάκη. Στο ρόλο του captain, θα είναι ο ηθοποιός Μιχάλης Μαθιουδάκης.

Ο Λάμπρος Φισφής πάντως εκτός από το τηλεπαιχνίδι, ετοιμάζεται να γιορτάσει την επέτειο του «Κάψε το σενάριο» με μία μεγάλη θεατρική περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Ζήση Ρούμπο, με τους οποίους άλλωστε το ξεκίνησαν μαζί.

https://www.instagram.com/p/CciGB3ENSDy