MasterChef: Η είδηση πως έγινε μπαμπάς ο Πάνος Ιωαννίδης άφησε «άφωνο» το κοινό στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η είδηση πως έγινε μπαμπάς ο Πάνος Ιωαννίδης άφησε «άφωνο» το κοινό στο Twitter

Βροχή τα μηνύματα και οι ευχές για το ευχάριστο και ξαφνικό νέο πως ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε ήδη μπαμπάς, ενώ όλοι ασχολούμασταν μέχρι χθες με την είδηση πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος περιμένει το πρώτο του παιδί. 

Στον δρόμο που χάραξε ο πάτερ φαμίλιας Σωτήρης Κοντιζάς στο MasterChef. Ενώ χθες ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυπτε στις τηλεοπτικές κάμερες πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφος του Χρύσα Μιχαλοπούλου περιμένουν αγόρι, έσκασε αργά το βράδυ η «βόμβα», πως και ο ίδιος έγινε πατέρας στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Το κοινό στο Twitter άφησε σε δεύτερη μοίρα χθες τους παίκτες και ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον κριτή του MasterChef και το μεγάλο του μυστικό. Κάποιες θαυμάστριες απογοητεύτηκαν και όλοι ψάχνουν την άγνωστη μαμά και μέλλουσα νύφη.

https://www.instagram.com/p/CdV3saxquRS

Baby boom στο MasterChef

Αυτή η σεζόν θα μείνει αξέχαστη τελικά για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό. Γιατί με ένα τρόπο έφερε γούρι στους δύο κριτές που δεν είχαν κάνει οικογένεια, στον Πάνο Ιωαννίδη και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Τις τελευταίες ημέρες, η είδηση πως ο «θείος» Λεωνίδας περιμένει το πρώτο του παιδί από την σύντροφό του ηθοποιό, Χρύσα Μιχαλοπούλου, είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Μάλιστα ο έτερος κριτής Πάνος Ιωαννίδης είχε αποκαλύψει στην τηλεοπτική κάμερα πως ο συνάδελφος και φίλος του περιμένει αγόρι. Το μόνο όμως που δεν αποκάλυψε ήταν ότι έγινε και ίδιος πατέρας. Απέφυγε να τοποθετηθεί και έκανε ένα μειδίαμα, όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν χαριτολογώντας, ότι είναι η σειρά του. Και για ποιο λόγο ενώ είχε γεννηθεί το παιδί του, δεν μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός, κανείς δεν γνωρίζει. Προφανώς δεν ένιωθε έτοιμος.

Η είδηση έχει επιβεβαιωθεί από την παραγωγή του διαγωνισμού και ορισμένα στελέχη του καναλιού, καθώς το χαρμόσυνο γεγονός το γνώριζαν ελάχιστοι. Κάποιοι τηλεθεατές μάλιστα άρχισαν στο Twitter να ρωτά ο ένας τον άλλον, αν αληθεύει η είδηση ή αν έχει γίνει μπέρδεμα με την είδηση περί μελλοντικής πατρότητας του Κουτσόπουλου. Κάποιες θαυμάστριες μάλιστα του Ιωαννίδη απογοητεύτηκαν. Όλοι αναμένουν τώρα τις πρώτες αντιδράσεις του κριτή και φυσικά την αποκάλυψη για την μαμά του του παιδιού του και ενδεχομένως και μελλοντική του σύζυγο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ιωαννίδη:

Πάντως στις πρώτες του δηλώσεις ο Πάνος, μίλησε για τον τοκετό της αγαπημένης του, το φύλο του μωρού αλλά και το όνομα που θα πάρει το παιδί.

Ο σεφ αποκάλυψε χαρακτηριστικά πως ο γιος του θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος Ιωαννίδη.

Η αποκάλυψη του Mystery box

Κατά τα λοιπά του διαγωνισμού, η Ελπίδα χθες ήταν η νικήτρια του Mystery Box. Οι παίκτες έπρεπε να παίξουν έξυπνα και να διαλέξουν ανάμεσα στα πολλά κουτιά τύπου μπαμπούσκα που άνοιγαν μπροστά τους. Kάθε νέο κουτί, μείωνε το χρόνο από την μαγειρική τους.

https://www.instagram.com/p/CdWV6e4qyAf

Η νικήτρια μοίρασε στην συνέχεια στους συμπαίκτες της, τα πιάτα της επόμενης δοκιμασίας. Τα οποία είχαν μέχρι και κόλλυβα σε γκουρμέ εκδοχή, φυσικά. Είχαν όμως και μαγειρίτσα, γεμιστή γαλοπούλα και μπακαλιάρο με σκορδαλιά, όλα με διάθεση να παρουσιαστούν αλλιώς. Την έκπληξη έκανε ο Χριστόφορος, ο οποίος και τελικά νίκησε και κέρδισε και ένα πλήρες σετ με σκεύη κουζίνας. Προτεινόμενοι με τις πιο αδύναμες προσπάθειες, ήταν ο Μπόμπενας, ο Νίκος Μπέρκας και η Καλλιόπη. Η terminator του διαγωνισμού.

MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης κάνει την έκπληξη και ανατρέπει όσα ξέρουμε για τον Γρηγόρη