MasterChef: Ο Πάνος αγρίεψε αλλά το Twitter προέβλεψε ήττα της ομάδας του και των φαβορί

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Ο Πάνος αγρίεψε αλλά το Twitter προέβλεψε ήττα της ομάδας του και των φαβορί

MasterChef: Η έπαρση δεν είναι καλός σύμβουλος. Ο Πάνος φαίνεται ότι θα χάσει ως αρχηγός και θα χρειαστεί να θυσιάσει τον φίλο του Μάριο, αλλά και τον Νικήτα, που είναι εκτός «κλίκας». 

Μετά την αιφνίδια αλλαγή των κανονισμών, αντί για την δοκιμασία αποχώρησης, μεταξύ Νίκου, Ταϊρίδη και Μάριου, είδαμε μία ακόμη ομαδική δοκιμασία. Ο Παναγιώτης ως ο νικητής του τεστ δημιουργικόητας όρισε τις ομάδες και έβαλε τα φαβορί και τους φίλους του στην δική του και άφησε τον «Ιταλό» μαζί με τους υπόλοιπους στους μπλε. Υπερτίμησε ωστόσο τις δυνάμεις του και από ότι φαίνεται θα γνωρίσει την ήττα. Η κλίκα θα αναγκαστεί να διασπαστεί και ο Μάριος φαίνεται πως θα είναι σίγουρα υποψήφιος.

https://www.instagram.com/p/CdJWrQNqXKA

Τα παράσιτα και ο Δρακουμέλ

Ο Μπόμπενας με την γνωστή ειρωνεία του, με το που πήγε στους μπλε, σα να εύχονταν να χάσουν. Χαρακτήρισε παράσιτα τους υπόλοιπους παίκτες και ο Πάνος του έδωσε το προσωνύμιο του Δρακουμέλ από τα Στρουμφάκια. Δεν γελάμε όμως πια με τον Μπόμπενα. Ούτε και οι τηλεθεατές, οι οποίοι κάθε φορά που δίνει το show του, ειδοποιούν στο Twitter πως αλλάζουν κανάλι.

Μέσα στην ένταση της στιγμής με τα πιάτα που έφτιαχναν οι δύο ομάδες, εμπνευσμένα από τα βότανα της ελληνικής γης, που βρίσκονταν και στον χώρο που μαγείρευαν στον Βοτανικό κήπο, έγινε και ένας καυγάς. Ο Πάνος έψαχνε να βρει χτένια που είχε πάρει η μπλε ομάδα και έτσι αντάλλαξε μερικά γαλλικά με τον φίλο του τον Νίκο και αρχηγό των μπλε. Τα μπιμπ ήταν αδιάκοπα. Μέχρι και το επίσημο προφίλ του διαγωνισμού στο Twitter σχολίασε το γεγονός.

panoskavgas.JPG

Στην σημερινή βαθμολογία, από ότι είδαμε από τον χθεσινό σχολιασμό των κριτών, προηγούνται οι μπλε. Άρα οι κόκκινοι με τον Γιάννο, τον Μάριο, τον Νικήτα, τον Πάνο και την Καλλιόπη (που έκανε και το καλύτερο πιάτο) μάλλον είναι σε δεινή θέση. Η Ποπάρα όπως την λένε οι φανς, κέρδισε σε εντυπώσεις και ουσία το πιάτο του Μπόμπενα. Τον οποίο από όσο είδαμε από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον βάζει επιτέλους στην θέση του. Ευγενικά.