Η extreme εμφάνιση της Rihanna λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά

Η extreme εμφάνιση της Rihanna λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP, File

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP, File

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί – ανήμερα της γιορτής της μητέρας- η Rihanna βγήκε για ρομαντικό δείπνο στη Santa Monica με τον A$AP Rocky πραγματοποιώντας μια extreme εμφάνιση.

Από μέρα σε μέρα η Rihanna ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με την εγκυμοσύνη της, ωστόσο, να μην αποτελεί «εμπόδιο» στις βραδινές εξόδους της και στις στυλιστικές της επιλογές. Γιατί η Rihanna και ρομαντικά ραντεβού βγαίνει με τον σύντροφό και μπαμπά του παιδιού της, A$AP Rocky, και αφήνει ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, πράγμα που συνέβη και στην τελευταία έξοδό της, στη Santa Monica, ανήμερα της γιορτής της μητέρας.

Η Rihanna παντρεύτηκε τον ASAP Rocky αλλά το βίντεο του γάμου δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Η extreme εμφάνιση της Rihanna λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της

Για ρομαντικό δείπνο με τον A$AP Rocky βγήκε ανήμερα της γιορτής της μητέρας η μέλλουσα μανούλα, Rihanna. Η 34χρονη star δεν θέλησε να καλύψει ούτε στο ελάχιστο την κοιλιά της. Αντιθέτως, φόρεσε ασημί fishnet (aka διχτυωτή) mini φούστα και crop top στο ίδιο χρώμα αφήνοντας εντελώς ακάλυπτη την πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα της. Το look ολοκλήρωσε με ασημί choker, ασημί τσαντάκι κι ένα ζευγάρι ασορτί ψηλοτάκουνες γόβες.

https://www.instagram.com/p/CdWLi9AusFV

Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε μια ψηλή, σφιχτή αλογοουρά με πλεξούδες, ενώ είχε αφήσει ελεύθερες τούφες γύρω από το πρόσωπό της.

Το κρυφό baby shower για το μωρό της Rihanna και του A$AP Rocky

Στις 22 Απριλίου 2022 η Rihanna και ο A$AP Rocky πραγματοποίησαν baby shower για το μωρό τους σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο Hollywood. Το event είχε ως θέμα το Rave με τους καλεσμένους να φορούν neon outfits, αλλά ήταν αυστηρά κρυφό, μιας και το ζευγάρι απαγόρευσε σε όλους να τραβήξουν και να δημοσιεύσουν φωτογραφίες.

Στο τέλος του baby shower και σε κάθε καλεσμένο που έφευγε δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο ένα T-shirt, το οποίο στο μπροστινό μέρος είχε τυπωμένα τα πρόσωπα της Rihanna και του A$AP Rocky από την παιδική τους ηλικία κι έγραφε «Rave Shower», ενώ στο πίσω μέρος έγραφε: «Πήγα στο rave shower της Rihanna και του Rocky και το μόνο που πήρα ήταν αυτό το καταπληκτικό μπλουζάκι».