MasterChef: Η πρόβλεψη για την τελική 5αδα και το πανηγύρι στο Twitter για την αποχώρηση Μπόμπενα

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η πρόβλεψη για την τελική 5αδα και το πανηγύρι στο Twitter για την αποχώρηση Μπόμπενα

Πάνος, Γιάννος θεωρούνται σίγουροι πως φτάνουν στον τελικό, ενώ στους 5 συναντάμε και την Καλλιόπη, την μεγάλη terminator του MasterChef η οποία χθες κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι. 

Επιτέλους ο Δημήτρης Ταιρίδης ή αλλιώς Μπόμπενας, προς ανακούφιση της πλειοψηφίας των τηλεθεατών του MasterChef αποχώρησε από τον διαγωνισμό με τον Νίκο Μπέρκα και την Καλλιόπη να τον νικούν στην δοκιμασία. Η τελευταία αποθεώθηκε από το κοινό στο Twitter, το οποίο την θέλει θριαμβευτικά στον τελικό. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η παίκτρια θα καταφέρει να φτάσει στην τελική 5αδα.

https://www.instagram.com/p/CdZBX3SKsHW

«Δεν είμαι αναψυκτικό για να πηγαίνω με όλα»

Ενώ το κοινό στο Twitter ζούσε την καλύτερη στιγμή του, με την αποχώρηση του πιο αντιπαθή παίκτη από καταβολής του διαγωνισμού, που δήλωσε πως την επόμενη φορά θα φέρει δικό του πιάτο για να κάνουν αντιγραφή οι παίκτες (ήμαρτον), τον βλέπαμε παράλληλα να κάνει δηλώσεις για τα social media του διαγωνισμού. Τι ακούσαμε εκεί; Για μία ακόμη φορά ότι δεν υπήρξε υποκριτής, χλεύασε τους άλλους παίκτες και ανακοίνωσε πως ανοίγει σύντομα ξανά το μαγαζί του. Έκλεισε ως άλλος φιλόσοφος της πεντάρας με το απόφθεγμα: «Δεν είμαι αναψυκτικό για να πηγαίνω με όλα». Ευτυχώς.

https://www.instagram.com/p/CdZBIv6rqLp

Κατά τα λοιπά, η Καλλιόπη αποθεώθηκε και από τους κριτές στο πιάτο αντιγραφής του Νίκου Θωμά στην διαδικασία αποχώρησης. Με τρία 9αρια και ένα 10αρι στην βαθμολογία από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η Ποπάρα και θεά του Twitter χειροκροτήθηκε από τους χρήστες οι οποίοι την θέλουν τελικό. Οι τελευταίες πληροφορίες, την θέλουν να φτάνει κοντά. Γιατί διαθέτει πειθαρχία, είναι εξαιρετική στις αντιγραφές και κάνει καλή διαχείριση του χρόνου. Υστερεί στην δημιουργικότητα, χωρίς ωστόσο να είναι κακή.

MasterChef: Η Πόπη παρέμεινε στο παιχνίδι, το Twitter πανηγύρισε την επιλογή των κριτών

Οι άλλοι τέσσερις της τελικής πεντάδας, είναι ο Πάνος, ο Γιάννος, η Ελπίδα και ο Νικήτας.

Σήμερα πάντως υπάρχει η δοκιμασία με τον τοίχο, (που έχει αφήσει εποχή με την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη) και οι περισσότεροι τηλεθεατές ειδοποίησαν τους υπόλοιπους να λάβουν μέτρα για την φωνή της Καλλιόπης. Η οποία δεν αντέχεται είναι η αλήθεια.

kalliopi7.JPG

Ανακουφισμένοι ήταν οι παίκτες για την αποχώρηση Μπόμπενα, πλην του φίλου του Γιάννου και του Νίκου (ο Ιταλός). Ο Νικήτας μίλησε για την τοξικότητα του παίκτη και δεν είχε καθόλου άδικο σε αυτά που είπε. Οι περισσότεροι άλλωστε όπως θα δείτε ενδεικτικά και στην photo gallery που ακολουθεί συμφωνούν με την άποψη του.