Σασμός: Ο σπαραγμός του Αστέρη για συγχώρεση και το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο σπαραγμός του Αστέρη για συγχώρεση και το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, χαρίζει μία συγκλονιστική στιγμή στους τηλεθεατές μαζί με την Όλγα Δαμάνη, με μάρτυρα την παπαδιά. Η επιστροφή της Αργυρώς στην Κρήτη  φέρνει μεγάλες ανατροπές. 

Η ηρεμία, είναι μία χαμένη λέξη από τον Σασμό του Alpha, όπως και σε κάθε σειρά της μυθοπλασίας που έχει το αντίστοιχο σασπένς. Ανήσυχος ο Αστέρης για την Αργυρώ, ανήσυχος και ο Μαθιός με την υποψία ότι μπορεί να είναι ο πατέρας του Νικηφόρου. Ανήσυχη όμως είναι και η Αργυρώ που φοβάται ότι ο Αστέρης θα μάθει για το παιδί του. Η επιστροφή της στην Κρήτη, κοντοζυγώνει. Δεν θα είναι ήρεμη, ούτε αυτή.

«Συγγνώμη που πήρα τον Πέτρο μακριά σου...»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Όλγα Δαμάνη, δηλαδή ο Αστέρης και η γιαγιά Ειρήνη θα δώσουν γενναιόδωρα απόψε ένα τμήμα του μεγάλου τους ταλέντου. Ο Αστέρης πέφτει στα πόδια της για να ζητήσει συγχώρεση. Όχι μόνο γιατί σκότωσε τον Πετρή, αλλά και γιατί αθωώθηκε. Η στιγμή είναι σπαρακτική και εκείνη του εύχεται από την καρδιά της να έχει μία υπέροχη ζωή και να τα ξεχάσει όλα.

Άθελά της εκείνη την στιγμή θα περνά η παπαδιά, η Κατερίνα. Η οποία επίσης θα συγκινηθεί με την σκηνή και θα μεταφέρει τα δέοντα στην Μαρίνα. Λίγες μέρες μετά η κατάσταση της υγείας της γιαγιάς θα επιδεινωθεί και έτσι η Αργυρώ μαζί με το παιδί και τον Σταύρο θα αναγκαστούν να κατέβουν στην Κρήτη.

Η μόνιμη εγκατάσταση, δεν είναι ακόμη στο μυαλό τους. Η Αργυρώ στο σημερινό επεισόδιο νιώθει τύψεις, για τον Σταύρο. Επωμίστηκε όλα τα δικά της βάσανα και δέχτηκε να μεγαλώσει ένα παιδί που δεν είναι δικό του και δεν ξέρει αν είναι ευτυχισμένος. Εκείνος την καθησυχάζει γιατί είναι απόλυτα ερωτευμένος μαζί της.

Για την συνέχεια, θα προσπαθήσουμε να λύσουμε έναν γρίφο. Ενώ αρχικά είχε διαρρεύσει πως ο Πετρής θα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας και κάπως έτσι ο Αστέρης θα μάθει από την Αργυρώ ότι έχει ένα παιδί, έχουμε στον ορίζοντα και ένα νέο πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με το βιβλίο, αλλά και με το σενάριο της σειράς όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, η Αργυρώ θα αντιμετωπίσει και εκείνη πρόβλημα υγείας. Η νεφροπάθεια που θα έχει θα είναι αντιμετωπίσιμη, αλλά θα την βάλει σε μεγάλες περιπέτειες.

Σασμός: Η Αργυρώ ζευγάρι ξανά με τον Αστέρη ενώ το μωρό τους είναι το πρώτο trend στο Twitter

Και κάπως έτσι πορευόμαστε προς το φινάλε της πρώτης σεζόν. Το ενδιαφέρον εδώ, θα έχει η συνύπαρξη στο ίδιο μέρος, του Σταύρου και του Αστέρη. Αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την συνέχεια.