Σασμός: Η ώρα της κρίσης και του DΝΑ για Μαθιό και Νικηφόρο φέρνει την ανατροπή

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η ώρα της κρίσης και του DΝΑ για Μαθιό και Νικηφόρο φέρνει την ανατροπή

Η πρόταση γάμου του Μαθιού στην Βασιλική μπροστά σε όλο το χωριό, αλλάζει την ηρεμία του ζευγαριού και θυμώνει τον Νικηφόρο. 

Το πείσμα της μητέρας τους Καλλιόπης, κληρονόμησαν οι γιοι της, τόσο ο Μαθιός, όσο και ο Αστέρης στον Σασμό του Alpha. Οι πράξεις τους θα έχουν οδυνηρές συνέπειες, αντί για ευχάριστες όπως επιδιώκουν. Ο πρώτος απερίσκεπτα κάνει πρόταση γάμου στην Βασιλική δημοσίως και ο δεύτερος πηγαίνει ταξίδι στα Γιάννενα για να της εξηγήσει την αλήθεια. Ένα τεστ DNA και μία ομολογία πατρότητας, αλλάζουν τα δεδομένα της τηλεοπτικής σειράς, ενόψει και της δεύτερης σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CdEVteIIB9o

Άγνοια κινδύνου

Ο Μαθιός σήμερα κάνει μία παράτολμη κίνηση και ενώπιον όλων, ανακοινώνει στο καφενείο πως θα παντρευτεί την Βασιλική. Εκείνη στο πλευρό του, νιώθει αμήχανα, αλλά όταν μένουν οι δυό τους, ξεσπά ο θυμός της, γιατί αγνόησε την πρόθεσή της να το καθυστερήσουν.

Όλοι στο χωριό συζητούν για εκείνους. Υπάρχουν υποψίες πως ο δεσμός τους ξεκίνησε πριν τον θάνατο του Στεφανή και αυτό είναι κάτι που θα ενοχλήσει τον Νικηφόρο. Αντί να υποστηρίξει την μητέρα του και τον Μαθιό θα έρθει αντιμέτωπος μαζί τους. Η στάση του αλλάζει και εκείνος θα ζητήσει ευθέως να του πουν αν ο πατέρας του είναι ο Μαθιός. Η νέα «βόμβα» που θα πέσει στο σπιτικό τους θα φέρει την μεγάλη ανατροπή. Η Βασιλική δεν γνωρίζει την αλήθεια και θα προτείνει να κάνουν ένα τεστ DNA για να διαλυθούν οι υποψίες. Αντίθετα με όσα συμβαίνουν στο ομότιτλο βιβλίο, που μένουμε με την απορία αν είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού, εδώ θα έχουμε απάντηση. Πριν μάλιστα λήξει η σεζόν στα τέλη του Ιουνίου.

https://www.instagram.com/p/Cc-I4P3quof

Απερίσκεπτος σαν τον αδελφό του είναι και ο Αστέρης, ο οποίος θέλει να ταξιδέψει στα Γιάννενα για να δει την Αργυρώ: «Πρέπει να της μιλήσω αδελφέ μου. Να την αφήσω να με μισεί μέχρι θανάτου; Πρέπει να της εξηγήσω ότι δεν πήγα στο βουνό για να σκοτώσω τον αδελφό της» λέει στον Μαθιό. Είναι όμως και λίγο αφελής γιατί δεν ξέρει τι τον περιμένει. «Αποκλείεται να έχει βρει άλλον. Την ξέρω καλά την Αργυρώ. Μπορεί να με μισεί, αλλά δεν έχει βρει άλλον. Όχι τόσο γρήγορα» θα πει στον αδελφό του, πριν αντικρύσει μπροστά του την πικρή αλήθεια. Για την οποία ήδη σας έχουμε προϊδεάσει.

Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί την Αργυρώ αλλά βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του