Το αστείρευτο χιούμορ της Βίκυς Σταυροπούλου κάνει τη Δανάη Μπάρκα να ξεκαρδιστεί από τα γέλια

Το αστείρευτο χιούμορ της Βίκυς Σταυροπούλου κάνει τη Δανάη Μπάρκα να ξεκαρδιστεί από τα γέλια

Μαμά και κόρη έχουν μία πολύ cool σχέση και δε διστάζει η μία να τρολάρει την άλλη.

Η Δανάη Μπάρκα έχει εξαιρετική σχέση με τη μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου. Δεν είναι μόνο κοντά η μία στην άλλη, αλλά πολλές φορές έχουν δείξει ότι υπάρχει κάτι πολύ cool που τις χαρακτηρίζει. Συμπεριφέρονται σαν δύο κολλητές που περνάνε φανταστικά και δε διστάζουν ακόμα και να «τσαλακωθούν» για να απολαύσουν τη ζωή.

Το βράδυ της Τετάρτης (11/5), η Μπάρκα έκανε repost ένα story, στο οποίο έχει απαθανατιστεί μία πολύ τρυφερή και αστεία «οικογενειακή στιγμή» με τη Σταυροπούλου πρωταγωνίστρια.

Το story με τη Βίκυ Σταυροπούλου

Η 52χρονη ηθοποιός ζητάει να τη δουν την ώρα που ξαπλώνει στο πάτωμα του μαγαζιού στο οποίο βρίσκονται με την Κάλλη Μαυρογένη, σηκώνει τα πόδια της στον αέρα και επανέρχεται σε όρθια θέση. Αυτό φαίνεται να είναι κάτι που της έχει μάθει ένας δάσκαλος -τον οποίο ακούγεται πως ψάχνει-.

Το σκηνικό απαθανατίστηκε στην κάμερα και έπειτα βρέθηκε κατευθείαν στα social media, όπου διαμοιράστηκε και από την κόρη της ηθοποιού.

Η σχέση μαμάς και κόρης μέσα από την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Στις αρχές Φεβρουαρίου, η Βίκυ Σταυροπούλου έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και, ανάμεσα στα άλλα, μίλησε για την κόρη της. Έπειτα, η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε σε video wall και είπε τα πιο όμορφα λόγια για τη μαμά της.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει εγχειρίδιο της καλής μαμάς. Νομίζω ότι, αν ένα κορίτσι είναι σε μικρή ηλικία, θέλει να γίνει μαμά αλλά σκέφτεται ότι δεν μπορεί, η μαμά μου είναι το τρανό παράδειγμα του ότι τα μπορείς όλα. Τα μπορείς όλα αν έχεις πίστη, αν έχεις αγάπη και αν έχεις στόχο να εξελιχθείς και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Η μαμά μου τα είχε αυτά. Φαντάζομαι ότι αν ψάξουμε, μπορούμε να βρούμε άτυπα λάθη, αλλά αυτά τα λάθη, επειδή τα έκανε με αγάπη και με αγνότητα στο ψάξιμο το δικό της, οδήγησαν και εμένα και εκείνη και τη σχέση μας στο να είναι πολύ ωραία. Οπότε, από τραύματα μετατράπηκαν σε θαύματα», είπε η Δανάη.

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου: «Δε με άφησε να νιώσω μόνη. Ήταν πάντα δίπλα μου»

https://www.instagram.com/p/CWZPJLgoIxB