Αγνώριστοι ο Justin Timberlake και η Jessica Biel σε post τους στο Ιnstagram

Αγνώριστοι ο Justin Timberlake και η Jessica Biel σε post τους στο Ιnstagram

Το διάσημο ζευγάρι έκανε μια ανατρεπτική μεταμφίεση.

Ο Justin Timberlake θα πραγματοποιήσει guest εμφάνιση-έκπληξη στη νέα αστυνομική δραματική σειρά «Candy», στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του Jessica Biel. Η νέα σειρά του Hulu έκανε το ντεμπούτο της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και οι fans θα εκπλαγούν ευχάριστα με την εμφάνιση του τραγουδιστή στο νέο επεισόδιο.

Γενέθλια για τον Justin Timberlake! Από την Britney & τους Nsync στη Jessica Biel & τους γιους του

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί

Ο Justin Timberlake είναι κυριολεκτικά αγνώριστος για τις ανάγκες του ρόλου του και δεν δίστασε να δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Ο διάσημος τραγουδιστής υποδύεται έναν σερίφη που ερευνά τον φόνο γύρω από τον οποίο εξελίσσεται η πλοκή της σειράς. Η σύζυγός του, Jessica Biel δεν θυμίζει σε τίποτα την πραγματική της εικόνα αφού φορά σγουρή περούκα και μεγάλα γυαλιά μυωπίας.

«Η κοιλιά είναι ψεύτικη, τα μαλλιά είναι ψεύτικα, το μουστάκι είναι αληθινό. Γνωρίστε τον Diffy», έγραψε ο Timberlake κάτω από το post του.

https://www.instagram.com/p/CdcaVFbseqA

«Πρόσεχε, Candy. Υπάρχει ένας νέος σερίφης στην πόλη», έγραψε λίγο αργότερα στο δικό της post η Jessica Biel.

Μιλώντας για την συμμετοχή του συζύγου της στη σειρά η Biel ανέφερε: «Έβαλε περούκα, ήταν τόσο διασκεδαστικό και ήταν τόσο καλή έκπληξη». Παρά τους δισταγμούς της για το αν θα συνεργαστούν καλά στην μεγάλη οθόνη, η Biel πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα ένιωσα απόλυτη γαλήνη όταν ήταν κοντά».

Τα 40α γενέθλια της Jessica Biel και το οικογενειακό πάρτι

Τον Μάρτιο η διάσημη ηθοποιός έγινε 40 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον σύζυγο και τα παιδιά τους. «Σκέφτομαι τα γενέθλια που πέρασαν και θυμάμαι όλα τα υπέροχα που περάσαμε μόνοι εγώ και ο Justin. Τώρα γιορτάζω τα 40 με τούρτα και μπαλόνια με τα δύο αγαπημένα μου παιδιά. Αγαπώ την οικογένειά μου. Ευχαριστώ για τις ευχές. Τα 40 είναι πολύ fresh», έγραψε στο Instagram η Jessica Biel.

Το 2012 η ηθοποιός παντρεύτηκε τον γνωστό τραγουδιστή με τον οποίο έχει αποκτήσει 2 παιδιά. Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο μέχρι και σήμερα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται καθημερινές τους στιγμές στα social media, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν #couplegoals. Τι κι αν πέρασαν μεγάλη κρίση το 2020, Timberlake και Biel κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους και να παραμείνουν μαζί.

Πηγή κεντρικής: justintimberlake