Ο Αργύρης Πανταζάρας τρολάρει με μοναδικό τρόπο τον άλλο του εαυτό ως Γεράσιμος στον Σασμό

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Αργύρης Πανταζάρας τρολάρει με μοναδικό τρόπο τον άλλο του εαυτό ως Γεράσιμος στον Σασμό

Οι αναρτήσεις και τα quiz του τηλεοπτικού Γεράσιμου και γιου του ισοβίτη Καραπάνου. Η σπάνια φωτογραφία του Αργύρη Πανταζάρα με τον Δημήτρη Ήμελλο, τον Δημήτρη Λάλο και τον Ορφέα Αυγουστίδη.  

Φέτος στον ρόλο του ως Γεράσιμος στον Σασμό, ο ρόλος του έχει λιγότερο χιούμορ, από την εποχή που ως Τάκης Δοξαράς, άφηνε εποχή στον θεσσαλικό κάμπο των Άγριων Μελισσών με τις ατάκες του. Ο ρόλος του είναι σκοτεινός και πολυεπίπεδος και αυτό σίγουρα είναι κάτι που ιντριγκάρει τον Αργύρη Πανταζάρα. Με το μοναδικό του χιούμορ, βρήκε την ευκαιρία να τρολάρει τον εαυτό του, κάνοντας ένα πρωτότυπο quiz στο προφίλ του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ca4YvvSr8mj

Γιος του Τόνι Μοντάνα ή γιος του Μαθιού;

Ο Αργύρης Πανταζάρας, μας χαρίζει και μία σπάνια φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο του τηλεοπτικό αστυνόμο Φραγκιαδάκη, δηλαδή τον Δημήτρη Ήμελλο και τους Σταματάκηδες, δηλαδή τον Ορφέα Αυγουστίδη και τον Δημήτρη Λάλο. Γράφοντας μάλιστα στην λεζάντα το πόσο τους αγαπά και πόσο περήφανος είναι για την συνεργασία τους: «Σπουδαία υπόθεση να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που θαυμάζεις και συναισθάνεσαι».

1652362072426-263066764-pantazaras6.JPG

Πριν από αυτή την ανάρτηση, είχαν προγηθεί μία σειρά από χιουμοριστικά quiz για τον ρόλο του ως Γεράσιμος στον Σασμό. Ο οποίος κινείται αρκετά στο παρασκήνιο για να εκδικηθεί στην ουσία, τον βιολογικό του πατέρα, τον γνωστό μας ισοβίτη Καραπάνο. Ο Αργύρης Πανταζάρας μοιράζεται με το κοινό τις απορίες του. Στην ερώτηση τι τύπος είναι ο Γεράσιμος, βάζει και επιλογή απάντησης ότι είναι μοναχός σε μοναστήρι. Η συνέχεια είναι εξίσου σπαρταριστή, όταν ζητά να του απαντήσουν αν ο Γεράσιμος είναι τελικά γιος του Καραπάνου, του Μαθιού ή του Τόνι Μοντάνα, δηλαδή του Αλ Πατσίνο.

Παραδέχεται στο τέλος, ότι του αρέσει να χρησιμοποιεί το χιούμορ του Αρκά με τον ήρωα του, τον μικρό Θανασάκη.

Όσο για τις εξελίξεις στον Σασμό... Ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης, είναι εκείνος που πρώτος, μετά την έρευνα που κάνει, θα ανακαλύψει έκπληκτος το παρελθόν του νεαρού βοηθού του. Στο σημερινό επεισόδιο, αναθέτει σε έμπιστο συνεργάτη του, την έρευνα. Και όπως λέει για τον λόγο που τον υποψιάζεται, εκτός από το μίσος που έχει για τον Καραπάνο: «Έχει σκοτεινό βλέμμα. Είναι μία χειροβομβίδα, έτοιμη να εκραγεί».

Θα μείνει άφωνος όταν καταλάβει ότι είναι το βιολογικό παιδί του Καραπάνου. Σχεδόν ταυτόχρονα θα το ανακαλύψει και η Στέλλα, η οποία θα συνάψει έναν σύντομο και επικίνδυνο δεσμό με τον Γεράσιμο.

Σασμός: Ο Γεράσιμος γίνεται ζευγάρι με την Στέλλα αλλά εκείνη θα αποκαλύψει τα μυστικά του