Eurovision: Η Κύπρος δεν προκρίθηκε αλλά το Twitter και η Τάμτα χειροκρότησαν την προσπάθεια

Κατερίνα Μπούσιου
Eurovision: Η Κύπρος δεν προκρίθηκε αλλά το Twitter και η Τάμτα χειροκρότησαν την προσπάθεια
Andromache from Cyprus singing 'Ela' performs during rehearsals at the Eurovision Song Contest in Turin, Italy, Wednesday, May 11, 2022. (AP Photo/Luca Bruno) Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Προβλήματα στον ήχο είχε η εντυπωσιακή Ανδρομάχη, που σαν άλλη Αφροδίτη, είχε την υποστήριξη του κοινού τόσο στο στάδιο Pala Olimpico όσο και στα social media. 

Με την εντυπωσιακή δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη, η Ανδρομάχη εμφανίστηκε στην σκηνή της Eurovision ως εκρόσωπος της Κύπρου, λίγο αγχωμένη και αντιμετωπίζοντας κάποια προβλήματα στον ήχο, στα φωνητικά. Οι χρήστες του Twitter επικρότησαν την προσπάθειά της να σταθεί αντάξια των προσδοκιών, ενώ τα δικά της συγχαρητήρια έδωσε με τον τρόπο της η Τάμτα στο προφίλ της στο Instagram.

Ωραία παρουσία, μέτριος ο ήχος

Ο φωτισμός στο κοχύλι - σκηνικό που θύμιζε τον πίνακα «Η γέννηση της Αφροδίτης» του Botticelli, ήταν εντυπωσιακός, όπως και η δωρική Ανδρομάχη φορώντας την υπέροχη δημιουργία του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη, ο οποίος νωρίτερα είχε στείλει τις καλύτερες ευχές του στην τραγουδίστρια.

koudounarisandromaxi.jpg

Το τραγούδι - το οποίο να το θυμηθείτε θα γίνει το hit του καλοκαιριού - η Ανδρομάχη το ερμήνεψε με κάποια μικρά λαθάκια που προέκυψαν από τον λάθος ήχο (χαμηλό σε κάποια σημεία στα φωνητικά). Κάποιοι τηλεθεατές επεσήμαναν πάντως στο Twitter πως το στήσιμο στην σκηνή για ένα τόσο ρυθμικό τραγούδι, ίσως ήθελε και κάποια κίνηση και ειδική χορογραφία, παρά να μένει η Ανδρομάχη στατική.

Ela Ανδρομάχη! Η εμφάνιση της Κύπρου στον ημιτελικό της Eurovision ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα

Η Τάμτα, η οποία από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την υποστήριξη της στην νεαρή Ανδρομάχη, καλούσε από νωρίς το βράδυ τους φαν της να ψηφίσουν από όποια χώρα βρίσκονται στην Ευρώπη την Κύπρο και έγραψε ένα «μπράβο» στην λεζάντα της φωτογραφίας μετά την εμφάνιση στην σκηνή.

tamta.JPG

Οι χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό του Σαββάτου από τον δεύτερο χθεσινό ημιτελικό, ήταν οι: Βέλγιο, Τσεχία, Αζερμπαϊτζάν, Πολωνία (ένα από τα φαβορί), Φιλανδία, Εσθονία, Αυστραλία, Σουηδία, Ρουμανία και Σερβία.