Οι φήμες για αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου έκαναν το Twitter να αντιδράσει

Τι ακριβώς συμβαίνει με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor.

H Eurovision έφερε τα πάνω – κάτω στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα το Survivor να επιστρέψει στις οθόνες μας σήμερα Κυριακή και όχι το βράδυ του Σαββάτου όπως είχαν συνηθίσει οι φανατικοί τηλεθεατές του.

Η Ναυσικά είναι εκτός Survivor

Κι εκεί που γνωρίζαμε πως η αλλαγή παικτών στις ομάδες μετά την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά θα απασχολούσε το συμβούλιο του νησιού, η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη έκανε λόγο για οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Ναυσικά αποχώρησε τελικά για λόγους υγείας, χωρίς να επιβεβαιώνει κανείς την είδηση αυτή.

Πάντως το Twitter έχει ήδη αντιδράσει στα νέα της αποχώρησης και όλοι ανυπομονούν να μάθουν αν η είδηση ευσταθεί τελικά.

«Καλωσορίζω τη μπλε και την κόκκινη ομάδα στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Είχαμε μία τελευταία εξέλιξη για την οποία θα πρέπει να σας ενημερώσω. Η σκακιέρα του Survivor αυτή τη στιγμή αλλάζει με δραστικό τρόπο», ακούγεται στο τρέιλερ να λέει ο Γιώργος Λιανός.

Η Ναυσικά ήταν άλλωστε εκείνη που υπέδειξε τον Απόστολο Ρουβά ως υποψήφιο προς αποχώρηση εξαιτίας της ατομικής της ασυλίας με αποτέλεσμα ο σεφ να είναι εκείνος που είδε την πόρτα εξόδου.

Εκτός Survivor ο Απόστολος Ρουβάς αλλά όλοι μιλούν για το ειδύλλιο Μαρτίκα- Βρισηίδας

Πάντως στο Twitter, φαίνεται πως όλοι είναι σίγουροι για την αποχώρηση της Ναυσικάς που υπήρξε η υπέρτατη νικήτρια των ατομικών ασυλιών της ομάδας της.

Άλλοι πάλι απορούν για το πώς υπήρξε αυτοάνοσο της Ναυσικάς που βγήκε μετά από 4,5 μήνες στο παιχνίδι.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης