Ο Κατσαούνης βγήκε από το Survivor κι ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το φλερτ με τη Μυριέλλα

Ο Κατσαούνης βγήκε από το Survivor κι ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το φλερτ με τη Μυριέλλα

Κατσαούνης: Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μιλάει χωρίς κανέναν ενδοιασμό για τα συναισθήματά του για την ηθοποιό και το Twitter αντιδρά!

Ο Γιώργος Κατσαούνης είναι πια αρκετές ημέρες εκτός Survivor και αναμενόμενα οι εκπομπές τον θέλουν για καλεσμένο τους ώστε να τοποθετηθεί πάνω σε ποικίλα θέματα του ριάλιτι επιβίωσης. Αδιαμφισβήτητα, όμως, το θέμα που όλοι περίμεναν να τον ακούσουν να σχολιάζει είναι αυτό του φλερτ του με τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Ο Γιώργος Κατσαούνης είχε συναισθήματα για τη Μυριέλλα Κουρεντή

Ο Κατσαούνης μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και τοποθετήθηκε ανοιχτά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό στο θέμα της Μυριέλλας, εξομολογούμενος πως όχι απλά του άρεσε, αλλά είχε αποκτήσει και συναισθήματα για εκείνη.

«Εγώ μόλις είδα τη Μυριέλλα, μου άρεσε πάρα πολύ. Μου άρεσε το πρόσωπό της, μου άρεσαν τα μάτια της. Είναι όμορφη ως γυναίκα. Την κυνήγησα. Μου άρεσε να κάνω τα δικά μου, τις πονηριές. Να της κλείνω κανένα ματάκι, να την κοιτάω λίγο δεξιά, λίγο αριστερά. Καταλάβαινε ότι την κόζαρα με το βλέμμα μου και τα μάτια μου. Εγώ είχα συναισθήματα για τη Μυριέλλα. Δεν το κρύβω. Μου άρεσε. Αλλά όταν ήρθε το έπαθλο επικοινωνίας, ανέφερε κάποιον Τζον. Μου είπε ένα πουλάκι από την Μπλε ομάδα ότι ο Τζον είναι το φλερτ. ‘Άρα έχει φλερτ;’, ρώτησα. Λέει ‘ναι’. ‘Αλήθεια λες;’. Ε και μετά εκεί τα πήρα και λέω ‘πρόσβαλα το παιδί απέξω’. Αλλά δεν τον πρόσβαλα εγώ στην ουσία, τον πρόσβαλε η Μυριέλλα. Μετά μού έφυγε. Το ένιωσα σαν προδοσία. Τα συναισθήματά μου άρχισαν να μην πλημμυρίζουν όπως πλημμύριζαν. ‘Εγώ είμαι σπαθί, εσύ γιατί δεν είσαι;’», είπε.

Ο Κατσαούνης δε μετανιώνει για το φλερτ τους

Όταν, μάλιστα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν, μετά από όλα όσα έγιναν, μετανιώνει για το φλερτ με την ηθοποιό, ο Κατσαούνης απάντησε κατηγορηματικά «όχι».

«Φυσικά και δε μετάνιωσα. Ήταν μία πολύ όμορφη ιστορία, παρόλο που τελείωσε άδοξα. Οι καλές στιγμές τελειώνουν πάντα γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά.