Εκτός Survivor ο Απόστολος Ρουβάς αλλά όλοι μιλούν για το ειδύλλιο Μαρτίκα- Βρισηίδας

Εκτός Survivor ο Απόστολος Ρουβάς αλλά όλοι μιλούν για το ειδύλλιο Μαρτίκα- Βρισηίδας

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε εκτός Survivor.

Ήταν ένα συμβούλιο του νησιού δίχως πολλές εντάσεις, με το love story του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου να κλέβει τις εντυπώσεις.

Εκτός Survivor ο Απόστολος Ρουβάς

Ο σεφ ήταν εκείνος που αποχώρησε τελικά από το νησί του Άγιου Δομίνικου αλλά φάνηκε ανακουφισμένος στο άκουσμα του αποτελέσματος.

«Είμαι πολύ καλά, ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Μπορεί στη ζωή μου να μην έχω δει καθόλου Survivor αλλά μόλις βγω θα γίνω φανατικός. Θα περιμένω με ανυπομονησία το κάθε επεισόδιο για να δω τι θα κάνη αυτή η υπέροχη παρέα, θα σας θαυμάζω, θα σας καμαρώνω και θα τρώω και θα πίνω μια μπουκιά και μια γουλιά σε όλους σας», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος με τους παίκτες να τον χειροκροτούν.

Άρης vs Τάκης και τούμπαλιν

Οι δύο πόλοι της μπλε ομάδας, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας συνέχισαν τη διαμάχη τους και σε αυτό το συμβούλιο νησιού και αντάλλαξαν ακόμα μια φορά βαριές κουβέντες.

Ο Άρης έσπευσε να εξηγήσει για μια ακόμα φορά πως ο Τάκης ψεύδεται και ο ίδιος δεν έχει μιλήσει με τη μνηστή του Μαρία Αντωνά.

Στο τραπέζι η αλλαγή ομάδων

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, θα δούμε ένα έκτακτο συμβούλιο, με αλλαγή στις δύο ομάδες. Η αποχώρηση άλλωστε του Απόστολου άλλαξε την ισορροπία στις δύο ομάδες.

Πάντως, ο Άρης βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο του Twitter, όταν στο άκουσμα της παραμονής του, η Μαίη έσπευσε να τον παρηγορήσει.