Τα spoilers επιμένουν αλλά μήπως είναι λίγο άδικο να αποχωρήσει ο Απόστολος Ρουβάς

Πατούλια Κατερίνα
Τα spoilers επιμένουν αλλά μήπως είναι λίγο άδικο να αποχωρήσει ο Απόστολος Ρουβάς

Τέσσερις υποψήφιοι, ένας βρίσκεται ήδη εκτός Survivor και το όνομα του Απόστολου Ρουβά τρεντάρει στο Twitter.

Το Survivor συνεχίζεται για πέμπτη σεζόν στον ΣΚΑΙ και η χτεσινή ημέρα ήταν πιο χαλαρή για τις δύο ομάδες με τους μπλε να κερδίζουν τελικά την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα με εξαίρεση τον Άρη και τον Τάλα που εξαιτίας της ποινής τους- η οποία ολοκληρώθηκε χθες- δεν μίλησαν με τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς τους.

Τα spoilers θέλουν τον Απόστολο εκτός Survivor

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που κράτησε 1,5 ώρα πριν δύο ημέρες έχει ήδη κρίνει το πρόσωπο που εμείς θα δούμε να αποχωρεί σήμερα.

Σύμφωνα με την πλειοψηφία των spoilers που κυκλοφορούν, ο Απόστολος Ρουβάς είναι εκείνος που έχει αποχωρήσει και βρίσκεται ήδη σε ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο.

«Πραγματικά νιώθω πολύ καλά, νιώθω πολύ γεμάτος από το παιχνίδι, έχω ζήσει 140 μέρες στο νησί και έχω εμπειρίες που θα ζούσα σε δύο χρόνια, είναι συμπυκνωμένη εμπειρία ζωής αυτό το παιχνίδι. Αν στην ψηφοφορία ο κόσμος με στηρίξει, θα κάνω ό,τι περισσότερο μπορώ για να αποδείξω ότι δικαίως παρέμεινα και να ξαναμπώ με τη χαρά και τον ενθουσιασμό που είχα όταν μπήκα πιο πριν», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor ενώ όταν η Ναυσικά τον είχε υποδείξει ως υποψήφιο είχε τονίσει:

«Ξεκάθαρα θεωρώ ότι δικαίως βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και εννοείται πως δεν με φοβίζει κάτι αλλά ούτε και με ανησυχεί», συνέχισε να λέει ο Απόστολος.

Μήπως όμως είναι λίγο άδικο, ανάμεσα στους Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, Άρη Σοϊλέδη, να αποχωρήσει τελικά ο Απόστολος;

Είναι κρίμα που ακόμα δεν είδαμε τον Σάκη στα έπαθλα επικοινωνίας:

Ο έτερος αδερφός του Απόστολου, Βασίλης έχει μιλήσει στα έπαθλα επικοινωνίας αλλά ο Σάκης δεν είχε εμφανιστεί ακόμα στις οθόνες μας.

Ο Απόστολος είχε πει ότι ο Σάκης ήταν ίνδαλμά του και ο ίδιος ο Σάκης είχε πει ότι θα τον δούμε σε κάποιο έπαθλο επικοινωνίας.

Τι θα έχει να δει η Κάτια τα βράδια στο σπίτι:

Η Ζυγούλη είχε μιλήσει για τη συμμετοχή του Απόστολου στο Survivor και δεν είχε κρύψει τον ενθουσιασμό της:

«Εννοείται ότι βλέπουμε τον Απόστολο στο Survivor. Ξενυχτάμε για να τον βλέπουμε. Ο Απόστολος μου έδωσε ένα πάρα πολύ σημαντικό μάθημα. Γιατί τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας, τους βλέπουμε πολύ συγκεκριμένα και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε όλα τους τα χαρίσματα, γιατί κάνουμε focus σε αυτά που εμείς αναγνωρίζουμε. Του βγάζω το καπέλο του Αποστόλη, μας έχει βάλει τα γυαλιά. 'Ενα μεγάλο μπράβο, συγκινούμαι με τον Αποστόλη», είχε πει χαρακτηριστικά.

Μπουχτήσαμε με τους παίκτες που τσακώνονται και φωνάζουν

140 ημέρες στο παιχνίδι και η μόνη διαφωνία που είχε ο Απόστολος ήταν για ένα σακουλάκι ρύζι. Κατά τα άλλα, δεν υπήρξε πιο ζεν παίκτης στο παιχνίδι που να κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και παίκτες όπως ο Τάκης Καραγκούνιας και να μην τσακωθεί μαζί του.

Ποιος θα μαγειρεύει για τους παίκτες:

Σεφ βλέπεις ο Απόστολος, φρόντιζε πάντα να ετοιμάζει το φαγητό για τους συμπαίκτες του και η επική του ατάκα περί μοριακής κουζίνας στον Άγιο Δομίνικο, θα μείνει στη ιστορία.

Γιατί άλλο Απόστολος άλλο Σάκης

Όταν ο Σπύρος Μαρτίκας είχε μιλήσει για οικονομικά και άλλα συμφέροντα στο Survivor, ο Απόστολος είχε ξεσπάσει βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους:

«Πολλά ακούγονται περί ονόματος, εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου, είμαι ο Απόστολος έχω έρθει για μένα και για τους δικούς μου στόχους, ήμουν δέκα ώρες τη μέρα στην κουζίνα και στη φωτιά και παραιτήθηκα».

Γιατί ποιος μπορεί να τραγουδήσει καλύτερα Σάκη, παρά ένας Ρουβάς

Κι αυτό είχε πράξει ο Απόστολος, στο πάρτι ένωσης, τραγουδώντας το τραγούδι του αδερφού του.

Όσο για το Twitter; Δεν έχει δει με καλό μάτι την αποχώρηση αυτή, την οποία όμως φέρεται να ήθελε ο ίδιος ο Απόστολος.