MasterChef: Η ερώτηση και η εύνοια του Πάνου στον Γιάννο έφερε μεγάλες αντιδράσεις στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η ερώτηση και η εύνοια του Πάνου στον Γιάννο έφερε μεγάλες αντιδράσεις στο Twitter

Έγιναν τα δύο ταξίδια του ημιτελικού και του τελικού. Είναι ο Γιάννος με τον Πάνο το ζευγάρι των παικτών που έφτασε μέχρι το τέλος; 

Less is more, επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Mε λίγα υλικά και πολλή φαντασία οι παίκτες έπρεπε να δείξουν το ταλέντο τους. Ο Πάνος κέρδισε το Mystery Box αλλά μία ερώτηση και μία κίνηση του προς τον Γιάννο, έκανε τους τηλεθεατές και τους χρήστες του Twitter να αντιδράσουν σε αυτή την απροκάλυπτη στρατηγική. Αυτή την στιγμή πάντως το ζευγάρι του τελικού, βρίσκεται ήδη στην Ιταλία μαζί με τους κριτές για την τελική φάση του διαγωνισμού

Από τις κρέπες στην Ιταλία

Οι ταπεινές κρέπες οι οποίες ωστόσο έπρεπε να μαγειρευτούν δημιουργικά, ήταν η πρώτη δοκιμασία στο Mystery Box. Ο Πάνος ήταν εκείνος ο οποίος είχε το πιο ωραίο πιάτο και ψηφίστηκε από τους κριτές ως νικητής. Φυσικά είχε το πλεονέκτημα να μοιράσει στην συνέχεια τα καλάθια με ορισμένα υλικά προς τους συμπαίκτες του. Κάποια καλάθια είχαν λίγα, κάποια λίγα παραπάνω. Ο στόχος ήταν να μαγειρέψουν καλά χωρίς τα πολλά.

https://www.instagram.com/p/CdoPXZYKg1_

Ο Πάνος απροκάλυπτα μπροστά στους κριτές ρώτησε τον Γιάννο τι θα προτιμούσε, αλμυρό ή γλυκό και αυτή η εύνοια προς τον παίκτη και τα κατά καιρούς πολύ κολακευτικά σχόλια από τους κριτές, έφεραν μεγάλες αντιδράσεις στο Twitter. Βέβαια ο Σωτήρης Κοντιζάς, διέκοψε τον Πάνο και τον επανέφερε στους κανονισμούς. Είχε προηγηθεί και πριν από αυτό και νεύμα του Γιάννου για άλλο υλικό στην αρχή της μοιρασιάς.

Ο Πάνος με την στρατηγική που ακολουθεί, δείχνει πως θέλει να πορευτούν μαζί μέχρι τον τελικό. Το μεγάλο τους εμπόδιο αυτή την στιγμή είναι ο Νικήτας. Ο οποίος μαζί με τον Νίκο και τον Χριστόφορο, είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

MasterChef: Μήπως στη διαδικασία ασυλίας βλέπουμε το ζευγάρι του τελικού;

Το τέλος του MasterChef κοντοζυγώνει. Το πρώτο ταξίδι για τους 4 παίκτες που έφτασαν μέχρι την τελική φάση, ήδη έχει γίνει εκτός Αθηνών, ενώ εδώ και λίγα 24ωρα οι κριτές βρίσκονται στην Ιταλία, για την μία δοκιμασία του ημιτελικού. O Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον νέο μπαμπά Πάνο Ιωαννίδη, εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, απέφυγε τους δημοσιογράφους, προφανώς για να αποφύγει και ερωτήσεις για το ευτυχές γεγονός που αναμένει με την απόκτηση του πρώτου του παιδιού μαζί με την Χρύσα Μιχαλοπούλου.