MasterChef: Μήπως στη διαδικασία ασυλίας βλέπουμε το ζευγάρι του τελικού;

MasterChef: Μήπως στη διαδικασία ασυλίας βλέπουμε το ζευγάρι του τελικού;

Η πιο δημοφιλής ομαδική δοκιμασία του MasterChef, ο τοίχος, ολοκληρώθηκε με ένα αναπάντεχο αποτέλεσμα.

Οδεύουμε ολοταχώς προς τον τελικό του φετινού MasterChef και οι οκτώ παίκτες που έχουν απομείνει διαγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Μπλε Ομάδα, της Καλλιόπης, του Χριστόφορου, του Νικήτα και του Νίκου του Ιταλού ήταν εκείνη που κέρδισε την απαιτητική δοκιμασία του τοίχου, με μόλις δύο μονάδες διαφορά από τους Κόκκινους που έχασαν στο νήμα.

Παναγιώτης και Γιάννος διεκδικούν τη λευκή ποδιά

Έχοντας την καλύτερη προσπάθεια στην δοκιμασία της ασυλίας οι δύο παίκτες - Πάνος και Γιάννος- θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον, με τον νικητή να στέλνει τον ηττημένο στη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με την Ελπίδα και τον Νίκο Μπέρκα.

https://www.instagram.com/p/CdZBX3SKsHW

Με αυτόν τον τρόπο, τρεις θα είναι οι παίκτες που θα μαγειρέψουν τελευταία φορά για την παραμονή τους με τα spoilers να θέλουν τον Νίκο να αποχωρεί τελικά για δεύτερη φορά.

Τα spoilers για την τελική πεντάδα

Το παιχνίδι κορυφώνεται πια και ο Παναγιώτης, το αγόρι που μας θυμίζει τόσο πολύ τον Άκη Πετρετζίκη φαίνεται πως κερδίσει την πρώτη μονομαχία με τον Γιάννο και παίρνει την λευκή ποδιά. Όπως όλα δείχνουν στους πέντε φτάνουν μαζί με τον Παναγιώτη, ο Γιάννος, η Ελπίδα, η Καλλιόπη και ο Νικήτας.

https://www.instagram.com/p/CdeQBsWKhIM

Πάντως το Twitter είναι έξαλλο με την επιλογή του σουφλέ στη διαδικασία ασυλίας, μιας και όλοι γνώριζαν πως ο Παναγιώτης δεν ξέρει καθόλου από ζαχαροπλαστική.

Το Twitter τα έβαλε με τον Γιάννο και το κύμα θετικής ενέργειας για τον Παναγιώτη είναι μεγάλο!

Who is Παναγιώτης;

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ένας από τους παίκτες του φετινού MasterChef ο οποίος τράβηξε τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή μιας και όλοι σχολίαζαν την απίστευτη ομοιότητά του με τον πρώτο Έλληνα masterchef, τον Άκη Πετρετζίκη!

Ο Παναγιώτης ή Πάνος όπως τον φωνάζουν είναι 28 ετών , κατάγεται από τη Μάνη και στον ελεύθερό του χρόνο γυμνάζεται και συγκεκριμένα κάνει cross fit. Στόχος του είναι κάποια στιγμή να ανοίξει το δικό του εστιατόριο.