MasterChef: Η Καλλιόπη θύμωσε με τον Νικήτα και οι φωνές της έφεραν τρελό γέλιο στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η Καλλιόπη θύμωσε με τον Νικήτα και οι φωνές της έφεραν τρελό γέλιο στο Twitter

Ξεπέρασε ακόμη και τις τσιρίδες της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη στην κλασική πια, δοκιμασία του τοίχου. Η Καλλιόπη δεν μπορούσε με τίποτε να συνεννοηθεί με τον συμπαίκτη της. 

Μία κλασική δοκιμασία για τα δεδομένα του MasterChef, εκείνη του τοίχου, έφερε για μία ακόμη φορά χαμόγελα στους τηλεθεατές. Η απουσία του Μπόμπενα είχε φτιάξει την διάθεση στους περισσότερους παίκτες και οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στην μάχη του τοίχου με όρεξη, αλλά η ασυννενοησία, έφερε κομφούζιο στο τελικό αποτέλεσμα.

Η αποθέωση της βραδιάς, ήταν ο θυμός και οι τσιρίδες της Καλλιόπης στον Νικήτα που έκανε το κοινό στο Twitter να την αποθεώσει. Μπορεί και να ξεπέρασε μέχρι και την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, στο θρυλικό εκείνο επεισόδιο που έκανε άνω κάτω μία ολόκληρη κουζίνα.

Ο σκουντούφλης Χριστόφορος και το τρολάρισμα του Ιταλού

Ο Χριστόφορος ως νικητής του τέστ δημιουργικότητας είχε το προνόμια να χωρίσει τις δύο ομάδες και να είναι αρχηγός στην μία. Έβαλε τον Νίκο Μπέρκα αρχηγό των κόκκινων μαζί με τον Γιάννο και συνεργάστηκαν μάλιστα άψογα παρά τα όσα έλεγε ο Μπόμπενας. Έκαναν μάλιστα και ένα λογοπαίγνιο για το ότι δεν υπάρχει κανένας τοίχος που να τους χωρίζει. Η απουσία του Ταϊρίδη, είχε φέρει μεγάλη ηρεμία στους παίκτες και πολύ καλή διάθεση. Το ίδιο είχαν όμως και οι τηλεθεατές, που έγραφαν στα σχόλιά τους, πως ήταν το καλύτερο επεισόδιο από την αρχή της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CdbW1_SKyJM

Ο Χριστόφος και η Καλλιόπη από την μία πλευρά του τοίχου, προσπαθούσαν να συννενοηθούν με τους άλλους δύο μπλε συμπαίκτες τους, τον Νικήτα και τον Νίκο τον Ιταλό. Όμως ο Νικήτας δεν βοηθούσε όπως έπρεπε την Καλλιόπη, η οποία φούντωσε και τον...στόλισε κανονικά. Έγινε έξαλλη μαζί του και οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να συγκρατηθούν από τα γέλια. Οι τσιρίδες της Ποπάρας, τρυπούσαν τα αυτιά και ο συμπαίκτης της, ζήτησε καταφύγιο στο στούντιο, γιατί φοβόταν μέχρι και στο σπίτι να επιστρέψει. Ήταν μία από τις πιο αστείες στιγμές του διαγωνισμού. Πολύ τέκνο ο ρυθμός όπως είπε ο Νίκος.

Πάντως η Καλλιόπη παρά τον θυμό της, είπε και κάτι σωστό κρίνοντας τον Νικήτα. Τον αποκάλεσε εγωιστή και η αλήθεια είναι ότι είχαμε καταλάβει πως αυτό τον εγωισμό τον έκρυβε επιμελώς. Βέβαια, δεν είναι ο μόνος. Δεν τολμούμε να σκεφτούμε ότι μέσα στις υπερβολές του και στις κακίες που είχε πει για εκείνον ο Μπόμπενας, είχε καταλάβει αυτό το χαρακτηριστικό του Νικήτα.

Για το σημερινό επεισόδιο όπου θα έχουμε και την ανακοίνωση της ομάδας που κερδίζει, δεν μπορούμε να κάνουμε πρόγνωση. Η μάχη θα κριθεί στην λεπτομέρεια της λεπτομέρειας, γιατί από ότι είδαμε τα πιάτα είχαν μεγάλες αστοχίες μεταξύ τους.

Οι τηλεθεατές όπως θα δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί, εκτός από την Καλλιόπη, δεν σταμάτησαν να εκθειάζουν την παραγωγή, γιατί το χθεσινό επεισόδιο, ήταν διασκεδαστικό και χαλαρωτικό.

MasterChef: Η Πόπη παρέμεινε στο παιχνίδι, το Twitter πανηγύρισε την επιλογή των κριτών