Χρόνια Πολλά Leonardo DiCaprio: Ο περιζήτητος εργένης με τις περιβαλλοντικές ανησυχίες

Πατούλια Κατερίνα
Χρόνια Πολλά Leonardo DiCaprio: Ο περιζήτητος εργένης με τις περιβαλλοντικές ανησυχίες

Happy Birthday Leo! Λέμε χρόνια πολλά στον πλέον hot εργένη του Hollywood.

11.11.1974: Η ημέρα που γεννήθηκε Leonardo Wilhelm DiCaprio. Ο αγαπημένος μας Jack από τον Τιτανικό, ο Λύκος της Wall Street, ο Romeo μας, το αγόρι που θα θέλαμε να βρούμε στην ερημική Παραλία στο Μπαλί, ο τρελός στο νησί των καταραμένων, ο άντρας που θα θέλαμε να ονειρευτούμε σε κάθε Incpeption μας, έχει γενέθλια, γίνεται 47 και δεν μπορούμε παρά να τον γιορτάσουμε.

Από που να πιάσεις αυτήν την τεράστια καριέρα

Όχι ο Leo δεν είναι το αγόρι με το baby face του Τιτανικού που ερωτεύτηκε κάθε κορίτσι το 1997. Η καριέρα του Leonardo ξεκίνησε νωρίς, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 5 ετών στο τηλεοπτικό show, Romber Room και ως έφηβος έλαβε μέρος σε πολλά διαφημιστικά spots.

To 1992 δίνεται στον Leo η μεγάλη ευκαιρία, ένας ρόλος στο πλευρό του Robert Deniro στο This Boy’s Life, ενώ το 1993 κερδίζει μια υποψηφιότητα για Oscar για το What’s Eating Gilbert Grape.

Το Oscar όμως θα αργήσει αρκετές δεκαετίες να έρθει.



Ακολούθησαν μεγάλες επιτυχίες, ανάμεσά τους το Romeo & Juliet το 1996, ο Τιτανικός το 1997, η Παραλία το 2000, οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης το 2002, το Aviator το 2004, το Departed το 2006, το Ματωμένο Διαμάντι το 2006, ο Δρόμος της Επανάστασης το 2008 όπου και συναντήθηκε ξανά με την Kate Winslet στην οθόνη για πρώτη φορά μετά τον Τιτανικό για να έρθει το θρυλικό Inception του 2010, ο Django του Ταραντίνο το 2012, ο Gatsby το 2013 αλλά και ο Λύκος της Wall Street την ίδια χρονιά. Εκείνη την χρονιά, το Oscar έγραφε το όνομα του Leo αλλά έπρεπε να περάσουν δύο ολόκληρα χρόνια για να έρθει το Oscrar για την ερμηνεία στο The Revenant to 2015.

To 2019, o DiCaprio συνασπίζεται με τον Brad Pitt στη μεγάλη οθόνη και ακολουθώντας τις οδηγίες του Tarantino παίρνει ακόμα μια υποψηφιότητα για Βραβείο της Ακαδημίας για έκτη φορά. Kι αν αυτή τη στιγμή περιμένουμε την Παραμονή των Χριστουγέννων περισσότερο από ποτέ, είναι για να δούμε τον Leo στο νέο θρίλερ για το Netflix με τίτλο Dont look up.


https://www.instagram.com/p/CTkC1Xhj-Ti

Η σπουδαία περιβαλλοντική δράση του Leo:

Ο DiCaprio είναι ένας από τους πιο ηχηρά ευαισθητοποιημένους celebrities για την προστασία του περιβάλλοντος περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή και βοηθά ουσιαστικά διοργανώνοντας δράσεις ενώ παράλληλα προσφέρει τεράστια χρηματικά ποσά για τη διάσωση του πλανήτη.

Ο ηθοποιός έχει δημιουργήσει τον οργανισμό «the Leonardo DiCaprio Foundation», που συγκεντρώνει χρήματα για τη διάσωση του πλανήτη και των πλασμάτων του, διοργανώνει events όπως το Leonardo DiCaprio Foundation Gala μαι διαθέτει ένα πράσινο Instagram, στο οποίο προωθεί κυρίως τις περιβαλλοντικές του δράσεις.


https://www.instagram.com/p/CV74rYJlJ3A

Leo, ο αμετανόητος εργένης

Αν υπάρχει ένας άντρας που παραμένει αμετανόητος εργένης, μετά και την αποχώρηση του George Clooney από την single ενεργό δράση, αυτός είναι σίγουρα ο Leo!

Δεν έχουν περάσει μερικά εικοσιτετράωρα από την ημέρα που ο DiCaprio έγινε viral με εκείνο το video της συντρόφου του εκατομμυριούχου Jeff Bezos, η οποία έμπλεξε στη γοητεία του 47χρονου ηθοποιού όταν βρέθηκε μπροστά του.



Όλα ξεκίνησαν όταν ο λογαριασμός στο Twitter του Barstool Sports δημοσίευσε ένα βίντεο που έδειχνε τον Bezos και τη σύντροφό του στο LACMA Art+Film Gala στο Λος Άντζελες να μιλούν με τον Leo το περασμένο Σάββατο. Σε αυτό η σύντοφος του Bezos φαίνεται να έχει κολλήσει το βλέμμα της στον Leo ο οποίος είναι αμήχανος και προσπαθεί να ξεφύγει, ενώ ο Bezos είναι δίπλα στο όλο σκηνικό.



Θέλοντας να κάνει χιούμορ ο Μπέζος δημοσίευσε μία φωτογραφία του στην οποία σκύβει πάνω από μία ταμπέλα που γράφει «Κίνδυνος! Απότομος γκρεμός, θανάσιμη πτώση». «Leo, έλα εδώ, θέλω να σου δείξω κάτι…», ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία.

Έλα πες μας όμως, ότι δεν θα έκανες το ίδιο στη θέση του DiCaprio.

dicaprio

Ο Leonardo DiCaprio είναι ο mr Planet! Πώς έχει αφιερώσει τη ζωή του στη διάσωση του πλανήτη

Tα κορίτσια λατρεύουν τον DiCaprio και καταλαβαίνουμε το γιατί. Ο Leo τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται κολλημένος στην αγκαλιά του μοντέλου και ηθοποιού Camila Morrone.


https://www.instagram.com/p/CV_gx-4Pmw8

Ο έρωτας μεγάλος, όσο μεγάλη και η διαφορά ηλικίας του Leo που είναι 47 και της καλλονής Camila που είναι 24! Μένει να δούμε αν ο DiCaprio θα σπάσει τελικά την δική του κατάρα που τον θέλει τα τελευταία 20 χρόνια να μην έχει κάνει ποτέ δεσμό με γυναίκα άνω των 25 ετών. Στις 16 Ιουνίου 2021 η Camila θα γίνει 25 και ίσως τα μάγια λυθούν!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο οικολόγος Leonardo Di Caprio άφησε το jet του και ταξίδεψε με απλή πτήση

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: Ζευγάρια του Hollywood με μεγάλη διαφορά ηλικίας (video)