Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βγήκε από το Survivor και τα έβαλε με τη Βρισηίδα

Ιωάννα Τζανή
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βγήκε από το Survivor και τα έβαλε με τη Βρισηίδα

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν βρίσκεται πια στο Survivor και μια ευχάριστη έκπληξη φαίνεται ότι την περιμένει στην προσωπική της ζωή.

Μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor για λόγους υγείας, η Ναύσικα Παναγιωτακοπούλου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It», και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, ενώ άφησε τα «καρφιά» της για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Τάκη Καραγκούνια.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησαν και με τον γιατρό μου στην Αθήνα οπότε παίρνω μια αγωγή ώστε να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι είναι καλύτερο για εμένα να μη ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας», είπε η Ναυσικά αναφορικά με την οικειοθελή αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Και πρόσθεσε:

«Ο Τάκης θεωρώ πως είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανό να κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Η Βρισηίδα είναι ένα άτομο, το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα»

Όσα αποκάλυψε η Μαρία Καλάβρια για το πρόβλημα υγείας της Ναυσικάς και τον Κώστα Πηλαδάκη

Η καλή φίλη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη, Μαρία Καλάβρια, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (17/5) καλεσμένη στο «Happy Day» και αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της τής ετοιμάζει μια έκπληξη μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, ύστερα από 5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

«Έχει ένα θέμα με το έντερό της, για το οποίο ήταν πολύ δύσκολο, εκεί που βρισκόταν, να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις. Αυτό της το προκάλεσε η καρύδα που έτρωγε. Η καρύδα της "ξύπνησε" το πρόβλημα που είχε, έχει σπαστική κολίτιδα που είναι ό,τι χειρότερο. Της δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα και γι’ αυτό τον λόγο μπαινοέβγαινε στο νοσοκομείο. Είναι μία ειδική εξέταση που έκανε γι’ αυτό το πράγμα, που εκεί δε μπορούσα να την κάνουν», είπε χαρακτηριστικά η Καλάβρια.

Μήπως το Survivor διαρκεί περισσότερο από όσο μπορούν οι παίκτες του να αντέξουν;

Και συμπλήρωσε:

«Σίγουρα της λείψαμε όλοι, και οι παρέες της, και ο σύντροφός της και η καθημερινότητά της. Νομίζω όμως ότι ο λόγος που έφυγε ήταν το πρόβλημα με το στομάχι της. Είχε πει ότι θα καθίσει όσο μπορεί περισσότερο. Εγώ να σου πω την αλήθεια, δεν πίστευα ότι θα καθίσει τόσο πολύ. Δεν μίλησα εγώ μαζί της. Μίλησε ο σύντροφός της. Έρχεται σήμερα».

Όσον αφορά στον Κώστα Πηλαδάκη και την έκπληξη που ετοιμάζει στην αγαπημένη του, η επιχειρηματίας αποκάλυψε: «Έκανε ένα μεγάλο βήμα να μιλήσει στην κάμερα όσο η Ναυσικά ήταν στο παιχνίδι. Ίσως της κάνει και άλλη μία. Εγώ δεν είπα τίποτα», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της να αναρωτιούνται αν αυτή η έκπληξη θα είναι μια πρόταση γάμου.

«Ο Κώστας είναι πρώτη φορά που είναι έτσι, δηλαδή είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε τόσο πολύ ερωτευμένο με μία γυναίκα», σχολίασε πάνω σε αυτό η Μαρία Καλάβρια.