Η Γη της ελιάς: Η Βασιλική κατηγορεί τον Φίλιππο για το ατύχημα και το κοινό τα βάζει μαζί της

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Η Βασιλική κατηγορεί τον Φίλιππο για το ατύχημα και το κοινό τα βάζει μαζί της

Η συμπεριφορά της Βασιλικής προς τον Φίλιππο έκανε τους τηλεθεατές να την παρομοιάσουν μέχρι και με τη μητέρα της, την Αρετή.

Πολύ σκληρή και υπερβολική στάση έχει η Βασιλική απέναντι στον Φίλιππο μετά το ατύχημα με το μωρό, παρόλο που δεν φταίει εκείνος, στη Γη της ελιάς. Τον κατηγορεί πως δεν πρόσεχε και ο Φίλιππος νιώθει απίστευτες τύψεις. Μέχρι που στο χθεσινό επεισόδιο (17/5), μην αντέχοντας άλλο αυτή της τη στάση, την παρακάλεσε με δάκρυα στα μάτια να του πει ότι τον αγαπάει γιατί είχε ανάγκη να το ακούσει. Η ψυχρή απάντησή της, έκανε το κοινό στο Twitter να θυμώσει.

Το χειρότερο που γράφτηκε ήταν, ότι έχει τα γονίδια της μητέρας της, Αρετής, που όλοι οι τηλεθεατές γνωρίζουν πως αυτό είναι... άκρως προσβλητικό. Βέβαια, η Βασιλική δεν συμπεριφέρεται έτσι από κακία, αλλά επειδή το σοκ που έχει πάθει και ο φόβος για να μην χάσει το νεογέννητο παιδί της, την έχουν κυριεύσει.

Η Γη της ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου σε τεχνητό κώμα και το Twitter αντιδρά

Ο Φίλιππος παίρνει εξιτήριο, αλλά η αγωνία για το μωρό συνεχίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο (18/5), μετά την ανακοπή που υπέστη το βρέφος, η αγωνία κορυφώνεται και ο χρόνος κυλά βασανιστικά για τη Βασιλική, τον Φίλιππο και τους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι με μεγάλη αγωνία περιμένουν ένα καλό νέο για το μωρό.

https://www.instagram.com/p/CdrSci8DaxH

Ο Φίλιππος παίρνει εξιτήριο, αλλά είναι ακόμα πολύ καταπονημένος και ο γιατρός του δίνει εντολή να γυρίσει στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Οι τύψεις για το ατύχημα τον έχουν καταβάλει, ενώ η Βασιλική καταλαβαίνει ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για το ατύχημα και γίνεται πιο ήπια μαζί του.

Ο Αλέξης συλλαμβάνεται

Η Μαργαρίτα κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Αλέξη για όσα συνέβησαν με την Ελένη κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του, όμως εκείνος επιμένει ότι η Ελένη είναι ερωτευμένη μαζί του, αποδεικνύοντας πως μέσα στο μυαλό του υπάρχει μεγάλη σύγχυση.

Ωστόσο, μετά τη μήνυση της Ελένης για σεξουαλική παρενόχληση, ο Αλέξης συλλαμβάνεται, ενώ ο αστυνόμος Κουράκος καταλαβαίνει αμέσως μόλις τον ανακρίνει ότι πρόκειται για διαταραγμένη προσωπικότητα.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη συμπεριφορά της Βασιλικής προς τον Φίλιππο.