Σασμός: Ο Αστέρης αισθάνεται ένοχος για την δολοφονία του Άγγελου και γίνεται η «σκιά» της Αργυρώς

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Αστέρης αισθάνεται ένοχος για την δολοφονία του Άγγελου και γίνεται η «σκιά» της Αργυρώς

Ο παπάς θα κρατήσει το τεστ DNA του Νικηφόρου χωρίς να αποκαλύψει το αποτέλεσμα. Έρχονται τρείς συγκινητικοί αποχωρισμοί μαζί με εκείνον του Άγγελου.   

Έρχεται η κορύφωση πολλών γεγονότων στον Σασμό του Alpha. Ξεκινά ο κύκλος των αποχωρισμών και των θανάτων. Αλλά και οι επαναπατρισμοί. Αυτό σημαίνει ότι ο Αστέρης δεν έχει το νου του για τίποτε άλλο, παρά από την Αργυρώ. Η πρόθεση του όμως να δείξει ότι δεν θέλει το κακό των Βρουλάκηδων θα τον οδηγήσει σε λάθος κινήσεις.

Το κρυμμένο τεστ DNA

Σήμερα ο Αστέρης θα συνοδεύσει τον Νικηφόρο για να πάρει τα αποτελέσματα του τέστ DNA. Θα αποδειχτεί πολύτιμος συμβουλάτορας και κάπως έτσι ο νεαρός θα δώσει τον φάκελο με τα αποτελέσματα στον παπά Μιχάλη. Ο οποίος θα είναι ο μόνος που θα γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του. Είναι σημαντικό αυτό το συμβάν, για το μεγάλο φινάλε της σειράς την επόμενη χρονιά. Γιατί ο αγαπημένος μας ιερωμένος μαζί με τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη, την Καλλιόπη και την Μαρίνα θα επιχειρήσουν τον σασμό.

Ο Αστέρης κάνει όμως και λάθη. Προσπαθεί να ξανακερδίσει την εύνοια του Άγγελου και τον υποστηρίζει, όταν εκείνος θελήσει να αγοράσει ένα κτήμα της δικής του οικογένειας. Η Καλλιόπη όμως γίνεται έξαλλη. Ο Αστέρης επιμένει να βοηθά τον Άγγελο για να αποκατασταθεί η αδικία δεκαετιών, μπαίνει μπροστά και κάπως έτσι ο γιατρός βρίσκεται στο επίκεντρο της κόντρας και των καβγάδων. Πριν όμως δώσει το τέλος η Καλλιόπη, θα βρει την ευκαιρία ο Κώστας να σκοτώσει τον Άγγελο λόγω της ζήλιας του για την Άσπα. Ο οποίος εργάζεται πια στην επιχείρηση με τα αλουμίνια του Μαθιού και του Αστέρη.

https://www.instagram.com/p/CdVrwdVKGoj

Όπως είναι φυσικό ο νεαρός Σταματάκης, αισθάνεται τύψεις που δεν κατάφερε να προστατέψει τον Άγγελο, ενώ θα μπορούσε. Νιώθει πως με ένα τρόπο προκαλεί άθελά του την μοίρα των άλλων γύρω του.

Σασμός: Ο σπαραγμός του Αστέρη για συγχώρεση και το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς

Το τρίτο κατά σειρά λάθος που κάνει όμως, αφορά στην Αργυρώ. Η οριστική της μετακόμιση στην Κρήτη, μετά τον θάνατο της Μανταρίνας και της γιαγιάς Ειρήνης, τον βγάζει εκτός ελέγχου. Γίνεται η σκιά της και την παρακολουθεί διαρκώς. Μέχρι και με τον Σταύρο γίνεται φίλος χωρίς όμως ο σύζυγος της Αργυρώς να ξέρει την ταυτότητα του.

Θα την μάθει ωστόσο σύντομα με την περιπέτεια υγείας του μικρού Πετρή. Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε και μία επιστροφή από το παρελθόν. Ο Πέτρος ως φάντασμα, έρχεται να πάρει προς τον παράδεισο την αγαπημένη του σκυλίτσα, την Μανταρίνα.

https://www.instagram.com/p/CdnEpxQqLMe