MasterChef: Η Ελπίδα έκανε ένα άστοχο σχόλιο για την Καλλιόπη και βρήκε όλο το Twitter απέναντι της

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η Ελπίδα έκανε ένα άστοχο σχόλιο για την Καλλιόπη και βρήκε όλο το Twitter απέναντι της

Η τελευταία ομαδική δοκιμασία είχε μία μικρή έκπληξη για τον χαρακτήρα της Ελπίδας που έφερε στην μνήμη κάποια σχόλια του Μπόμπενα. 

Στην Λίμνη Νευρόπολη έξω από την Λαμία σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χθες η τελευταία ομαδική δοκιμασία του MasterChef, για αυτή την σεζόν. Κάποιοι ένιωσαν ανακούφιση, κάποιοι λαχτάρησαν να αποκτήσουν το νέο πλεονέκτημα που θέτει κάποιον από την ομάδα που θα νικήσει, απευθείας στους 4. Μην το ψάχνετε. Ο Γιάννος θα είναι αυτός.

Το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο σε ένα ολίγον αδιάφορο επεισόδιο, ήταν η αποκάλυψη του χαρακτήρα της Ελπίδας όταν μίλησε για την Καλλιόπη. Και συνοπτικά να πούμε ότι το Twitter στάθηκε απέναντί της με σχόλια που θύμιζαν το κλασσικό ρητό: «Για την Καλλιόπη δεν θα μιλάς. Για την Καλλιόπη».

Κάποια βρήκε τον εαυατό της κάποια τον έχασε

Στον μόνο που επιτρέπουμε να μιλάει για την Καλλιόπη είναι ο Πανούλης. Ο οποίος έκανε μία εξαιρετική μίμηση της φωνής της και τουλάχιστον γελάσαμε.

https://www.instagram.com/p/Cdv76upq5UP

Η χθεσινή δοκιμασία έγινε χωρίς να χρησιμοποιηθεί ρεύμα. Λογικό εκεί που έχει φτάσει η τιμή. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο γκαζάκια για να μαγειρέψουν κόκκινη και μπλε ομάδα, την δεύτερη μέρα της αναμέτρησης τους, τρία πιάτα με κυνήγι, ρίζες και μανιτάρια. Η μπλε ομάδα με Γιάννο, Πάνο και αρχηγό Καλλιόπη, φάνηκε ότι δούλεψε καλύτερα και με κέφι.

https://www.instagram.com/p/CdwMTroKjMR

Οι κόκκινοι είχαν πάλι την γκρίνια του Χριστόφορου απέναντι στην Ελπίδα και την σαφή πια αντίδραση του Νικήτα, η οποία θα συνεχιστεί και στο σημερινό καθοριστικό επεισόδιο. Η Ελπίδα ωστόσο που χθες φλυαρούσε, κάποια στιγμή είπε ότι βοήθησε την Καλλιόπη να βρει τον εαυτό της και για να μην φλυαρούμε και εμείς, εν ολίγοις την βοήθησε εννούσε και μαγειρικά σε αυτό που είναι σήμερα. Μέγα λάθος γιατί αυτό δεν το αποδέχτηκε το κοινό. Δεκάδες τα σχόλια στο Twitter κατά της Ελπίδας.

Η Καλλιόπη ωστόσο τόνισε πως με τα κορίτσια του διαγωνισμού δεν έκανε παρέα. Έβρισκε τις συζητήσεις τους βαρετές, γιατί μιλούσαν μόνο για καλλωπισμό. Μάλλον η Ελπίδα μιλούσε με την...εικονική Καλλιόπη.

Από όσα αντιλαμβανόμαστε, οι μπλε θα είναι και οι ηττημένοι της βραδιάς.