MasterChef: Tο Τwitter απαιτεί την Καλλιόπη στον τελικό αλλά εκείνη θύμωσε με όσους τη λένε ψεύτρα

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Tο Τwitter απαιτεί την Καλλιόπη στον τελικό αλλά εκείνη θύμωσε με όσους τη λένε ψεύτρα

Η Καλλιόπη αποκαλύπτει στο σημερινό επεισόδιο πως κάποιοι της έκαναν επίθεση. Ευτυχώς το κοινό είναι μαζί της και τη θέλει ζευγάρι στον τελικό μαζί με τον Πάνο. 

Ο μαγικός αριθμός 7, έσπασε και φτάσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef στους έξι τελευταίους παίκτες της σεζόν. Ο Νίκος ο Ιταλός, όπως ήταν το παρατσούκλι του αποχώρησε από τον διαγωνισμό, ύστερα από την μεγάλη αστοχία στο πιάτο αντιγραφής. Ένας καλός μάγειρας και αξιοπρεπής παίκτης που είχε προσόντα να φτάσει ψηλά. Και λίγο πριν την τελική φάση, το κοινό αποφάσισε πως η καλύτερη εκδοχή θα ήταν να φτάσει η Καλλιόπη και ο Πάνος στον τελικό. Το Twitter δεν το διαπραγματεύεται. Η Ποπάρα πρέπει να σηκώσει το τρόπαιο. Όμως εκείνη είναι στεναχωρημένη, γιατί κάποιοι της κάνουν επίθεση και την λένε, ψεύτρα.

Κάντο όπως η Μαργαρίτα

Ο Νίκος, ο Νικήτας και ο Χριστόφορος ήταν οι τρείς παίκτες που δοκιμάστηκαν στην διαδικασία αποχώρησης. Που ήταν άκρως απαιτητική, αφού πια φτάσαμε στην τελική φάση του MasterChef. Το πιάτο του κορυφαίου σεφ - καλεσμένου Jean-Charles Métayer, ήθελε ακρίβεια και σωστή δοσολογία. Αλλιώς το μπαρμπούνι με τον παστουρμά δεν θα ήταν η νόστιμη γκουρμέ σπεσιαλιτέ που εκείνος δημιούργησε.

https://www.instagram.com/p/Cdqb7x0qsZp

Ο Νίκος ο Ιταλός, παρά την μεγάλη του εμπειρία, αστόχησε στο ψήσιμο του ψαριού και αυτό του στέρησε την συνέχεια στο παιχνίδι. Εξαιρετική ήταν η βαθμολογία για τον Νικήτα που πλησίασε το άριστα.

MasterChef: Η ερώτηση και η εύνοια του Πάνου στον Γιάννο έφερε μεγάλες αντιδράσεις στο Twitter

Ο Πάνος και ο Γιάννος, δεν είδαν με καλό μάτι την παραμονή του Νικήτα γιατί είναι ο μεγάλος και o πιο δύσκολος αντίπαλος τους. Η Ποπάρα σε μία αποστροφή του λόγου της στο σπίτι συζητώντας με τον Νικήτα, ανέφερε πως ο Πάνος είναι από τα φαβορί γιατί τον αγαπά όλη η Ελλάδα και το Twitter...ξεσπάθωσε. Θέλει εκείνη με τον Πάνο ως ζευγάρι στον τελικό. Για τον Γιάννο (που είναι ικανός) ούτε κουβέντα. Ποπάρα και ξερό ψωμί. Ίσως. για να έχουμε μία επανάληψη της περσινής Μαργαρίτας.

Βέβαια, όσο και αν την συμπαθούμε, το επίπεδο της Καλλιόπης δεν έχει καμία σχέση με εκείνο της Μαργαρίτας.

Σήμερα οι παίκτες πάνε στον Μπράλο. Στο δεύτερο ταξίδι εκτός Αθηνών που είναι πολύ σημαντικό και θα κρίνει τις εξελίξεις. Και μάλιστα θα δούμε τους κριτές σε ένα παλιό βαγόνι του Orient Express, όπου και θα δοκιμάσουν εν κινήσει το φαγητό τους. Αλλά από το τρέιλερ καταλάβαμε ότι η Καλλιόπη είναι στεναχωρημένη γιατί κάποιοι την θεωρούν όπως λέει χαζή και την βγάζουν ψεύτρα. Σίγουρα αυτό προέρχεται από τον Γιάννο. Έχει ξανακάνει άστοχη επίθεση στην Ποπάρα. Να δούμε όμως αν θα τα καταφέρει.

MasterChef: Η Πόπη παρέμεινε στο παιχνίδι, το Twitter πανηγύρισε την επιλογή των κριτών