MasterChef: Θραύση στο Twitter με το γαμπριάτικο στυλ του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Θραύση στο Twitter με το γαμπριάτικο στυλ του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Η δοκιμασία πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τους χρήστες. Ωστόσο είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί έγινε στο βαγόνι του θρυλικού Όριεντ Εξπρές. 

Σε ένα ιδανικό σκηνικό έγινε η χθεσινή ομαδική δοκιμασία στο MasterChef. Μία από τις τελευταίες του διαγωνισμού που σε 1,5 μήνα από σήμερα θα λήξει πανηγυρικά. Ήταν μάλιστα γυναικεία υπόθεση με Καλλιόπη και Ελπίδα στην θέση των αρχηγών. Παρά το υπέροχο σκηνικό στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου, τα βλέμματα όλων των τηλεθεατών έπεσαν στο ντύσιμο των κριτών και ειδικά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Λες και ήμασταν στο GNTM.

Η θεία από το Σικάγο Ελπίδα

Αρχικά να πούμε τα του διαγωνισμού. Ήταν το δεύτερο ταξίδι μετά την Πάτρα και έγινε στον Μπράλο σε ένα από τα βαγόνια του θρυλικού Όριεντ Εξπρές. Μαγευτικό το τοπίο όπου ξεκίνησε η δοκιμασία. Η Ελπίδα είχε πάθει αρχικά, μερική απώλεια μνήμης γιατί αρνήθηκε πως είχε ζητήσει από την Καλλιόπη να την βάλει αρχηγό.

https://www.instagram.com/p/Cdtc_69qaSb

Η Καλλιόπη ως γνωστόν είχε πλεονέκτημα λόγω νίκης στο τεστ δημιουργικότητας, μπήκε αρχηγός των μπλε και όρισε την αρχηγό των κόκκινων. Φυσικά και εκείνη θυμόταν καλύτερα. Μήπως έχει δίκιο ο Γιάννος που λέει πως η Ελπίδα άλλα λέει στο σπίτι και άλλα μπροστά στις κάμερες; Πάντως φαινόταν πολύ σίγουρη. Και αν δεν μιλούσε συνέχεια στα αγγλικά θα ήταν και καλύτερη.

elpida.JPG

Η Καλλιόπη πήρε δύο γερά χαρτιά στην ομάδα της, τον Γιάννο και τον Πάνο. Και έτσι η Ελπίδα πορεύτηκε με τον Νικήτα και τον Χριστόφορο. Ο οποίος άρχισε τις γκρίνιες για την αρχηγό του. Από ότι φάνηκε εκ της δοκιμής του φαγητού των κριτών, μάλλον οι κόκκινοι είναι αδύναμοι.

https://www.instagram.com/p/CdtY5QsKhW4

Ανεξάρτητα όμως από την μαγειρική, χθες είχαμε μία μεγάλη αλλαγή. Στο στυλ και το ντύσιμο των κριτών. GNTM κανονικό με κοστούμια και απίστευτη γοητεία. Ο δε Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν σα να έκανε πρόβα του επικείμενου γάμου του. Γαμπρός κανονικός. Γιατί όλοι μας έχουμε καταλάβει, πως από την στιγμή που είναι έγκυος η αγαπημένη του σύντροφος Χρύσα Μιχαλοπούλου, θα έχουμε και την στέψη. Τα σχόλια στο Twitter ήταν επικά.

Από θείος... μπαμπάς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έγκυος η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου