Ο Απόστολος Ρουβάς αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε και ποιους παίκτες βλέπει στον τελικό του Survivor

Ιωάννα Τζανή
Ο Απόστολος Ρουβάς αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε και ποιους παίκτες βλέπει στον τελικό του Survivor

«Ο λόγος που έφυγα από το παιχνίδι, εκτός του ότι ψηφίστηκα, είναι γιατί εν μέρει το εξέφρασα ότι δεν περνάω καλά και θέλω να βγω», αποκάλυψε ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο φετινό Survivor και κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι 5 ολόκληρους μήνες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (20/5), ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It» και αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε, ποιους παίκτες βλέπει στον τελικό, αλλά και τον λόγο που ήθελε να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το απρόσμενο σχόλιο της Δανάης Μπάρκα στον Απόστολο Ρουβά φανέρωσε τη δυνατή τους φιλία

«Ήμουν πολύ πιεσμένος συναισθηματικά»

«Αυτό που μου έλειψε περισσότερο ήταν οι δικοί μου άνθρωποι. Είχα τεράστια ανάγκη να τους ζήσω λίγο, έχω απίστευτη ανάγκη για ξεκούραση γιατί νιώθω ότι το κορμί μου να με έχει εγκαταλείψει. Τον τελευταίο καιρό έτρεχα στα αγωνίσματα με ψυχή κυρίως και με σώμα ελάχιστα. Έχασα αρκετά κιλά, έχασα 10 κιλά. Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν εξοντωτικοί», είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Και πρόσθεσε:

«Δεν με ενδιέφερε ποτέ τι εικόνα έβγαλα προς τα έξω. Αυτή τη στιγμή θέλω να ξεκουραστώ. Έχω δει κάποια συγκεκριμένα πράγματα από προσωπικές μου συνεντεύξεις. Η αλήθεια είναι ότι ο λόγος που έφυγα από το παιχνίδι, εκτός του ότι ψηφίστηκα, είναι γιατί εν μέρει το εξέφρασα ότι δεν περνάω καλά και θέλω να βγω. Συναισθηματικά ήμουν πολύ πιεσμένος και φορτισμένος συναισθηματικά».

Οι παίκτες που προβλέπει να φτάσουν τελικό

Όσο για τους παίκτες που προβλέπει να φτάσουν στον τελικό του Survivor, ο Απόστολος Ρουβάς είπε: «Εγώ θα ήθελα να δω στον τελικό παίκτες που να το αξίζουν από θέμα δυναμικής, όπως ο Άρης, ο Τάλα, ο Στάθης. Η Σταυρούλα θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη παίκτρια μέσα στο παιχνίδι, αγωνιστικά. Επίσης ένας παίκτης ο οποίος έχει πολύ καλή αντίληψη και έχει δείξει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα βελτίωση είναι ο Νίκος Γιάννης».

Η σντίδραση του Σάκη Ρουβά όταν έμαθε για τη συμμετοχή του Απόστολου στο Survivor

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Απόστολος αποκάλυψε την αντίδραση του αδερφού του Σάκη Ρουβά μόλις έμαθε για τη συμμετοχή του στο Survivor. «Χάρηκε. Ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ξέρει ότι μου αρέσουν οι έντονες δραστηριότητες, είμαι άνθρωπος γενικά που δεν κάθομαι σε ησυχία γενικά. Πάντα θα βρω κάτι να κάνω», είπε.

Πηγή φωτογραφιών: @apostolos_rouvas